Un ieșean a dat lovitura după ce a deschis o afacere inedită! Cum arată hotelul pentru plante și cât costă cazarea 

Un ieșean a dat lovitura după ce a deschis o afacere inedită! Cum arată hotelul pentru plante și cât costă cazarea
Citeste mai mult despre: plante, afacere, hotel plante, plante exotice,
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 17 Noiembrie 2021
Data actualizare: 17 Noiembrie 2021
Și-a transformat pasiunea în afacere! Un bărbat din Iași, fascinat de plantele exotice, a deschis un hotel pentru plantele tropicale! Câți bani trebuie să scoată din buzunar cei care doresc să își cazeze plantele aici și cum a început afacerea? 

Bogdan este un tânăr din Iași care și-a deschis o afacere inedită după întoarcerea dintr-o excursie în însorita Thailanda. Inspirat de peisajele fascinante și de varietatea florei de acolo, Bogdan s-a întors în România și a deschis primul magazin cu plante proventie din țări africane și asiatice.

Oamenii au devenit din ce în ce mai interesați și au început să îi ceară sfaturi despre creșterea lor. Astfel, Bogdan a făcut un pas înainte și a decis să deschidă un hotel pentru plante în care acestea se vor bucura de cel mai bun tratament. 

"Hotelul de plante are în jur de 350 de metri pătraţi şi o înălţime de 7 metri. Deja o parte din spaţiu a fost ocupat de clienţii fideli, care lasă plantele pe mâini bune în perioada sezonului rece. „Evităm să luăm plante bolnave, fiindcă noi oferim şi garanţie. Ar trebui ca planta să fie cât de cât în regulă sau măcar să ştim cum s-o punem pe «picioare», în caz că se confruntă cu o problemă", a povestit Bogdan. 

Bogdan a dezvăluit și ce sumă de bani trebuie să plătească cei care doresc să își cazeze plantele aici în periaoda iernii. 

"Clienţii ar trebui să plătească undeva la 150-200 de lei pe lună. Chiria începe de la 250 de lei pe metrul pătrat şi ajunge până la 500 de lei. Avem plante care au nevoie de o temperatură de 18-20 de grade şi, în mod evident, cheltuielile cu încălzirea încăperilor sunt mai mari”, a povestit Bogdan, în cadrul unui interviu. 

Vezi și: Tiktokjobs: Trucuri de editare
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!