Un leu a fost filmat în timp ce se plimba pe străzile unui oraș. Animalul ar fi fost eliberat intenționat

Un leu a fost filmat în timp ce se plimba pe străzile unui oraș. Animalul ar fi fost eliberat intenționat
Citeste mai mult despre: Leu, leu pe strada,
Data publicarii: 18 August 2021
Data actualizare: 18 August 2021
Scene ireale au fost surprinse într-un oraș. Un bărbat a filmat un leu care se plimba liber, iar proprietarul animalului dă vina pe un angajat de al său. 

Clipe de groază în Phnom Penh, capitala Cambodgiei. Un leu a fost surprins în timp ce se plimba pe stradă, dar din fericire nu a existat nicio victimă a animalului.

Proprietarul leului, un cunoscut afacerist al capitalei, spune că un fost angajat a lăsat animalul să iasă pe străzile aglomerate, în încercarea de a-l stoarce bani.

Angajatul, abia concediat, s-a gândit că își poate șantaja angajatorul dacă va elibera leul. După ce l-a lăsat pe stradă, bărbatul l-a sunat de mai multe ori pe Zhai și i-a trimis o serie de mesaje în care pretindea că eliberase leul pentru că nu era hrănit corect.

Potrivit afaceristului, bărbatul a cerut un împrumut de 4.000 de dolari pentru o nuntă stabilită pentru 19 august, apoi a susținut că a pierdut banii și a cerut un împrumut de încă 4.000, amenințând că nu va rambursa primul împrumut decât dacă ar putea obține banii suplimentari. Pentru că nu a obținut suma, acesta s-a gândit să îl șantajeze eliberând animalul. 

Zeci de oameni au făcut fotografii și videoclipuri cu leul înainte ca acesta să fie capturat în siguranță și de a fi dus înapoi, acasă la proprietar. 

Sursă foto/video: Twitter
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!