Un magician și un iluzionist i-au pus la grea încercare pe jurații America’s Got Talent. Care e mai bun?

Un magician și un iluzionist i-au pus la grea încercare pe jurații America rsquo;s Got Talent. Care e mai bun?
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Iulie 2018
Data actualizare: 25 Iulie 2018
America’s Got Talent a ajuns la sezonul 13, iar prestațiile din această vară i-au lăsat fără cuvinte pe jurați. Simon Cowell și compania au avut o mare dilemă când au fost nevoiți să aleagă între un „vrăjitor” al cărților de joc și un iluzionist.

Nu mai puțin de 18 competitori s-au luptat, pe 24 iulie, pentru un loc în galele live ale show-ului de peste Ocean, care vor debuta la 14 august 2018. Printre ei s-au aflat doi competitori care făcuseră senzație în preselecții și de la care se așteptau niște numere care să-i lase pe jurați fără replică. Shin Lim, un magician specializat în trucuri cu cărți de joc, și Rob Lake, un iluzionist din Oklahoma care în preselecții a uimit pe toată lumea când a apărut subit pe scenă, după ce anterior părăsire platoul de filmare.

Cei doi concurenții știau că e puțin probabil ca jurații să-i trimită pe amândoi în galele live, prin urmare fiecare a venit cu o reprezentație care să le taie respirația tuturor celor prezenți în sală. Primul care a urcat pe scenă a fost „vrăjitorul” cărților de joc Shin Lim, un tânăr din Boston, născut în Canada, dar cu origini singaporeze. Numărul său de magie și prestigitație a fost considerat de juriu imposibil și a născut controverse imediat ce s-a tras cortina. Iată-l!

Misiune grea pentru iluzionistul Rob Lake, care trebuia să vină cu un număr și mai bun. Ajutat de o asistentă, Lake s-a legat a mâini cu lanțuri, într-o cușcă acoperită cu o prelată. Printr-un miracol înțeles poate doar de cei care activează în această branșă, Rob Lake a reușit să se dezlege și să facă schimb de locuri cu asistenta sa, într-o fracțiune de secundă. Iată numărul mai jos!

Ambele numere i-au lăsat fără replică pe jurați, însă doar unul dintre concurenți trebuia să meargă mai departe. Dar cine să fie acela? După minute bune de tensiune și consultări aprinse, juriul a decis să-i trimită pe amândoi în galele live de la jumătatea lunii august. Ce zici, meritau amândoi?

Până acum, 14 americani talentați au fost selectați pentru a evolua în semifinale, însă jurații mai au încă două runde de selecții, în urma cărora vor alege în 14 norocoși.




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies