Un milionar din noul val a murit la doar 34 de ani. Primele ipoteze ale autorităților

Un milionar din noul val a murit la doar 34 de ani. Primele ipoteze ale autorităților
Citeste mai mult despre: colin kroll,
Data: 17 Decembrie 2018
Colin Kroll, cofondatorul Vine și HQ Trivia, a fost găsit fără viață în apartamentul său din Manhattan, New York, scriu site-urile Variety și news.com.

Kroll, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit de Poliția din New York duminică seara, după ce prietena acestuia a sunat la Poliție și a spus că suspectează că i s-a întâmplat ceva.

Medicii au pronunțat decesul la fața locului, mai scrie Variety.

Un reprezentant al Poliției din New York a declarat că rezultatele autopsiei vor fi făcute publice în zilele următoare, însă există o confirmare inițială de supradoză.

„O să mi-l aduc mereu aminte pentru sufletul lui blând. A făcut ca lumea să fie un loc mai bun. Odihnește-te în pace, frate.”, a scris Rus Yusupov pe Twitter.

Kroll e cofondatorul Vine (o aplicație video devenită foarte populară în urmă cu câțiva ani) și HQ Trivia, companie în care ocupa poziția de CEO, alături de Rus Yusupov. 

Kroll a ocupat în urmă cu câțiva ani și poziția de General Manager în cadrul companiei Twitter, dar a fost concediat în 2014. Mogulul tech a fondat apoi HQ Trivia.

Într-o declarație făcută la începutul anului, antreprenorul a detaliat și motivele concedierii sale. „Am fost concediat din Twitter pentru că nu eram un manager bun. Îmi dau seama acum că au avut dreptate, unele dintre lucrurile pe care le-am făcut și le-am spus acolo i-au făcut pe oameni să nu se simtă apreciați. Le cer scuze acelor oameni.”, a explicat Kroll.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO