Un model cu Sindromul Down a defilat pe catwalk, la Săptămâna Modei de la New York: ”Era visul vieții mele”

Un model cu Sindromul Down a defilat pe catwalk, la Săptămâna Modei de la New York:  Era visul vieții mele
Citeste mai mult despre: Marian Avila, model, sindromul Down,
Data: 14 Septembrie 2018
  Anul acesta, Săptămâna Modei de la New York a îmbrățișat diversitatea, evenimentul oferindu-i șansa unui model cu sindrom Down să defileze în cadrul unei importante prezentări.

Marian Avila a apărut pe catwalk purtând creațiile semnate de designerul Talisha White. Modelul de 21 de ani a mărturisit că acesta este visul său de o viață, să apară într-o prezentare de modă și să demonstreze că nu este doar o frumusețe aparte. Marian, originară din Benidorm, Spania, a spus presei, după eveniment, că nu există bariere când e vorba de frumusețe.

Foto: Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marian Avila (@marianavilamodel) on

 

Designerul Talisha, renumită pentru rochiile de seară elegante pe care le creează, a aflat de Marian citind postarea unui alt model pe Instagram. Foarte curând, Marian a devenit imaginea brandului Talishei, alături de Tae McKenzie, un model în scaunul cu rotile. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marian Avila (@marianavilamodel) on

 

Talisha White spune că este mândră că Marian a reușit să spargă stereotipurile din industria modei. ”Marian a devenit un supermodel extrem de ocupat, a cunoscut tot felul de oameni. Sunt foarte bucuroasă pentru ea. S-a întâlnit cu cei de la Vogue. I-a cunoscut pe cei de la Harper’s Bazaar. Am vrut să arăt că nu numai anumite femei sunt frumoase. Îmi place să am în prezentări toate tipurile de fete, de la foste miss la modele cu dizabilități, modele cu sindromul Down, modele care au patru picioare și li s-a spus că nu pot fi niciodată modele. Este sunt fetele mele speciale”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marian Avila (@marianavilamodel) on

 

Marian Avila este cel de-al treilea model cu sindromul Down care defilează pentru prestigiosul show de la New York Fashion Week. Înainte sa au mai fost australianaca Madeline Stuart și Jamie Brewer. 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO