Un model internațional și-a șocat fanii, după ce s-a demachiat. Nimeni nu bănuia cu ce probleme se confruntă

Un model internațional și-a șocat fanii, după ce s-a demachiat. Nimeni nu bănuia cu ce probleme se confruntă
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 24 Noiembrie 2021
Data actualizare: 25 Noiembrie 2021
Carmella Rose este un model american, care se bucură de o mare popularitate pe rețelele sociale. Tânăra în vârstă de 26 de ani a apărut pe coperta celebrelor reviste Elle, Maxim Playboy și altele. Este considerată de mulți internauți perfecțiunea întruchipată, pentru silueta fără cusur și tenul perfect. 

Cu toate acestea, în realitate, modelul este departe de a fi perfectă. Într-o postare pe Instagram, Carmella le-a dezvăluit fanilor că de câțiva ani se confruntă cu acneea, pe care reușește foarte bine să o ascundă sub machiaj.

„Mă confrunt cu acneea de la 13 ani. Întotdeauna caut produsele potrivite și esteticieni care să mă ajute. De multe ori sunt deprimată din această cauză, încât pur și simplu nu vreau să ies din casă”, le-a mărturisit modelul fanilor săi de pe Instagram. 

Într-un  video, aceasta le arată urmăritorilor cum se machiază, pentru a obține un look impecabil ca în revistele glossy. 

În ciuda problemelor pe care le are cu tenul, Carmella a reușit să-și facă o carieră în modelling. Atunci când este fardată și coafată, tânăra cu o privire pătrunzătoare nu poate trece neobservată. (vezi galeria foto de mai jos)

Carmella Rose are peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram. 

Sursă foto: Instagram/ carmellarose

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies