Un neurochirug italian, dezvăluiri despre Michael Schumacher: ”Nu mai arată așa cum vi-l amintiți”

Un neurochirug italian, dezvăluiri despre Michael Schumacher:  Nu mai arată așa cum vi-l amintiți
Citeste mai mult despre: Michael Schumacher, neurochirug,
Data: 21 Ianuarie 2020
Un neurochirug italian vorbește despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher, la șase ani după accidentul teribil pe care acesta l-a suferit la schi.

Aceasta a precizat că legendarul pilot de Formula 1 Michael Schumacher este ”foarte schimbat și într-o stare extrem de proastă”, la șase ani după ce îngrozitorul accident de schi.

Citește și

Citește și: Cum strânge un jurnalist român bani pentru Australia: ”Calculul meu a fost destul de simplu”

În decembrie 2013, Schumacher (51 de ani) a suferit un traumatism cranian aproape letal, atunci când a căzut și s-a lovit de un bolovan, în timp ce schia în afara pistei, în Alpii Francezi. 

Schumacher a ieșit acum din coma prelungită în care a fost, după accident, dar Nicola Acciari, care lucrează la spitalul din Bologna, pretinde că pilotul este acum ”o persoană foarte diferită de ceea ce ne aminteam noi”.

De șapte ori campion mondial, Michael Schumacher primește îngrijiri permanente la vila lui din Geneva, acolo unde trăiesc soția sa, Corinna, și cei doi copii ai cuplului, Gina-Marie (22 de ani) și Mick (20 de ani). 

Aceștia au dat, de-a lungul vremii, un minimum de detalii despre starea de sănătate a lui Schumacher, însă fostul manager al acestuia de la Ferrari, Jean Todt, a dezvăluit, anul trecut, că ”încă luptă”.

Cu toate acestea, Acciari crede că Schumacher nu mai este ce a fost. ”Trebuie să ne imaginăm o persoană foarte diferită de ceea ce ne aminteam noi, cu un organism modificat și într-o stare foarte proastă, atât de nivelul mușchilor cât și la nivelul scheletului”, a spus Acciari pentru Diario Uno. 

Foto: Profimediaimages.ro

Vezi și: Alexandra Marinescu, românca care l-a cunoscut pe Schumacher

FULLSCREEN
Un neurochirug italian, dezvăluiri despre Michael Schumacher: ”Nu mai arată așa cum vi-l amintiți”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies