Un nigerian a mers la nunta prietenului său cu șase femei însărcinate, susținând că el este tatăl copiilor

Un nigerian a mers la nunta prietenului său cu șase femei însărcinate, susținând că el este tatăl copiilor
Citeste mai mult despre: Pretty Mike, nigerian, Playboy,
Data publicarii: 26 Noiembrie 2020
Data actualizare: 17 Ianuarie 2021
Un playboy nigerian a stârnit un val de reacții după ce a venit la o nuntă cu șase femei însărcinate la braț, susținând că este el este tatăl copiilor.

Deținătorul unui club de noapte, Mike Eze-Nwalie Nwogu, cunoscut și sub numele de Pretty Mike, susține că este tată a șase bebeluși. Musafirul neobișnuit a furat lumina reflectoarelor la nunta prietenului său, actorul Williams Uchemba, scrie The Sun.

Îmbrăcat într-un sacou roz greu de neobservat, playboy-ul a fost fotografiat în timp ce era înconjurat de șase femei atrăgătoare și însărcinate, îmbrăcate în rochii argintii.

Într-un video postat pe instagram-ul său, antreprenorul își surprinde toate cele șase iubite cu săruturi și mângâieri pe burtă, în timp ce luau parte de nunta unui bun prieten de al lui.

Zâmbind larg atât în poze cât și în video-uri, Pretty Mike a scris pe cananlele lui sociale: "PM și cele 6 mămici ale viitorilor bebeluși. Nu este o imagine trucată, doar ne trăim viața la maximum."

Scena bizară a primit reacții diverse, unul din utilizatorii rețelelor acuzându-l pe Pretty Mike că a acaparat atenția de care trebuia să aibă parte mirele și mireasa: "Acesta este unul din motivele pentru care la nunta mea voi avea forțe militare prezente. Nu vei veni să furi atenția la nunta mea."

Postările care captează atenția pe rețelele sociale sunt ceva obișnuit pentru Pretty Mike, care deține Club Uno din Lagos încă din 2007, împreună cu fratele său.

Iubitorul de lumină a reflectoarelor poate fi văzut de obicei arătându-și stilul de viață luxos, îmbrăcat în haine stridente.

Pretty Mike este renumit ca playboy în Nigeria și a fost deschis față de relațiile pe care le are și femeile cu care se vede, deși acesta susține că plănuiește să se însoare anul acesta.

Fără a fi un străin față de controversare, Pretty Mike a fost arestat de poliția din Lagos în 2017 pentru comportament dezumanizant și degradant după ce a postat video-uri cu el plimbând femei în lesă. 

Ieșirile atipice ale lui Pretty Mike sunt ceva obișnuit în Nigeria, anul trecut acesta a venit pe un șezlong, cărat de șase bărbați musculoși, care nu purtau decât boxeri și o mască albă.

Sursă foto: Instagram prettymikeoflagos

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde  - best of




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies