UN NOU RECORD! Cati ani are cea mai in varsta persoana de pe planeta in acest moment? Are deja stra-stra-stra-stranepoti

UN NOU RECORD! Cati ani are cea mai in varsta persoana de pe planeta in acest moment? Are deja stra-stra-stra-stranepoti
Data publicarii: 21 Ianuarie 2018
Data actualizare: 21 Ianuarie 2018
O femeie din Japonia a stabilit un nou record.

Trei femei se bat la titlul de cea mai batrana persoana din lume. O japoneza se afla pe primul loc, fiind singura si ultima persoana nascuta in secolul 19 care inca mai e in viata.

Nabi Tajima are 117 ani si e nascuta in iulie 1900, fiind cea mai in varsta persoana "inregistrata" vreodata. Aceasta are 9 copii, 28 de nepoti, 56 de stranepoti, 35 de stra-stra-stranepoti si deja a inceput sa aiba stra-stra-stra-stranepoti.

Pe locul 2 se afla tot o femeie din Japonia, Chiyo Miyako, care are 116 ani si 211 zile. Aceasta o precede in clasament cu doar "cateva" zile pe prima europeanca din clasament, Ana Vela Rubio, din Spania, care e cu 180 de zile mai tanara.

Culmea, doamna Rubio locuieste acum impreuna cu fiica sa, care are ... 90 de ani! Aceasta este cel mai in varsta om din Europa, fiind nascuta in 1901, in Cordoba.

Nabi TajimaChiyo Miyako

Ana Vela Rubio
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies