Un nou sezon "Dupa 20 de ani", la Pro Tv

Un nou sezon Dupa 20 de ani , la Pro Tv
Data: 16 Septembrie 2010
Din 19 septembrie, in fiecare duminica, de la ora 10:00, odata cu debutul noului sezon al emisiunii “Dupa 20 de ani”, telespectatorii Pro Tv pot urmari un adevarat spectacol al dezbaterilor politice si economice, un spectacol al confruntarilor ideologice care are ca \"sursa de inspiratie\" chiar viata de zi cu zi a romanilor.

Cristian Leonte, moderatorul emisiunii si jurnalistii Cristian Hostiuc (director editorial al “Ziarului Financiar”) si Claudiu Pandaru (redactor-sef al cotidianului “Gandul”) vor sta de vorba, duminica de duminica, cu figuri reprezentative ale vietii politice si economice romanesti.

Invitatii emisiunii “Dupa 20 de ani” vor fi provocati sa raspunda la intrebarile care stau pe buzele tuturor romanilor. Incotro se indreapta Romania? Ce schimbari se vor petrece in  peisajul politic romanesc si cum vor afecta acestea societatea romaneasca? Ce masuri sunt necesare pentru ca economia romaneasca sa fie in sfarsit relansata si care sunt costurile sociale ale acestora?

Politicienii si celelalte persoane ale caror decizii se reflecta in viata de zi cu zi a romanilor trebuie sa se gandeasca de doua ori inainte de a face o promisiune in fata telespectatorilor. Aceasta pentru ca moderatorul emisiunii, Cristian Leonte, ii va pune sa scrie pe hirtie si astfel sa-si ia un angajament public, iar urmatoarea data cind acestia vor fi invitati la emisiune vor fi confruntati cu propriile lor declaratii.

In prima editie din acest sezon a emisiunii “Dupa 20 de ani” va fi invitat   Sebastian Vladescu, fostul ministru al Finantelor, care va aborda un subiect sensibil pentru toata lumea: starea finantelor romanesti.

 

FULLSCREEN
Un nou sezon "Dupa 20 de ani", la Pro Tv
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO