Un nou sezon Share în bucate! Gabriela Dima, câștigătoarea MasterChef, aduce săptămânal rețete gustoase și sănătoase pe VOYO

Un nou sezon Share în bucate! Gabriela Dima, câștigătoarea MasterChef, aduce săptămânal rețete gustoase și sănătoase pe VOYO
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 05 Octombrie 2022
Data actualizare: 05 Octombrie 2022
A început un nou sezon Share în Bucate pe VOYO. În această toamnă, emisiunea culinară este prezentată de Gabriela Dima (Miss Wellington), câștigătoarea MasterChef 2022.

În fiecare ediție, Gabriela va prepara rețete gustoase și sănătoase, care pot fi gătite rapid cu ingredientele pe care fiecare le are la îndemână. Pe lângă preparatele delicioase, urmăritorii vor afla și sfaturi practice care îi vor ajuta să aibă în meniu cele mai bune feluri de mâncare.

Pentru că prepară des, dar și cu succes, diferite feluri de mâncare pe bază de carne, Gabriela este cunoscută în mediul online ca Miss Wellington. E food influencer și comunitatea ei din social media este formată din zeci de mii de oameni pasionați de gastronomie.

După încheierea competiției MasterChef, Share în Bucate este primul proiect de acest gen pentru ea. „Când m-am înscris la MasterChef nu am crezut nici măcar o secundă ca voi ajunge departe, cu atât mai puțin că o să și câștig, eu găteam pentru prieteni la mine în bucătărie și făceam rețete video pentru pagina mea de Instagram, dar nimic complicat, tot timpul am zis că eu nu pot să apar la TV și, acum, iată-mă având propria emisiune. Vă puteți imagina, bănuiesc, bucuria pe care o simt, nu?”, a spus Gabriela Dima. 

Vedeta primei ediții este rețeta de steak cu salată de rucola, iar în fiecare săptămână, pe VOYO, noi preparate apetisante așteaptă să fie descoperite și testate.

VOYO – Let’s VOYO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!