Un nou trend de Halloween: Romanii cumpara flori in dovleci :)

Un nou trend de Halloween: Romanii cumpara flori in dovleci :)
Citeste mai mult despre: Halloween, sarbatori,
Data: 31 Octombrie 2012
Chiar dacă Halloween-ul este o sărbătoare împrumutată de la americani, românii au prins gustul ei și o serbează an de an. Astfel a apărut și un nou trend pe piața locală – acela de a cumpăra diverse aranjamente florale în dovlecei sau de a achiziționa flori decorate cu pânze de păianjen sau dantelă neagră.

FlorideLux.ro are o colecție specială de flori de Halloween.

Deși nu este o sărbătoare locală, românii au devenit tot mai atrași de ideea de Halloween și au început să împrumute obiceiurile americanilor, mai ales în mediile clubbing și comercial. Aceștia achiziționează, cu ocazia acestei sărbători, aranjamente florale în dovlecei pentru decorul petrecerilor tematice, a casei sau a biroului”, a declarat Marius Dosinescu, CEO al FlorideLux.ro.

Așadar, deși rămân în top aranjamentele clasice, față de anii trecuți se observă o orientare mai puternică a românilor către produse inedite.

În acest sens, potrivit lui Dosinescu, nu este de mirare că piața locală de aranjamente florale cu specific de Halloween, atât online, cât și offline, se ridică la 15.000 euro.

Clienții noștri, spre exemplu, preferă să cumpere pentru prietenii sau colegii lor care își serbează zilele de naștere în perioada de Halloween flori sau aranjamente florale originale, specifice acestei sărbători”, a explicat Dosinescu.

Din procentul vânzărilor realizate de FlorideLux.ro de Halloween, 80% sunt aranjamente florale speciale (dovlecei, păianjeni, vrăjitoare etc.), iar restul sunt cadouri sau alte produse.

Colecția de Halloween din acest an conține cinci modele florale și sunt o completare a celei lansate la începutul acestei toamne, “Autumn Embrace”.

Florile predominante în aceste aranjamente sunt crizantemele de grădină, crinii asiatici în nuanțe de portocaliu, gerberele, garoafele, trandafirii, toate puse în evidență de frunze ruginii de toamnă, spice de grâu, amaranthus, gândaci decorativi, pânze de păianjen sau dantelă neagră.

FULLSCREEN
Un nou trend de Halloween: Romanii cumpara flori in dovleci :)
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO