Un nou trend in chirurgia estetica, inspirat din “Avatar”!

Un nou trend in chirurgia estetica, inspirat din  Avatar !
Citeste mai mult despre: Avatar, operatii estetice, Stapanul inelelor,
Data: 08 Aprilie 2011
Ghiciti despre ce e vorba? Daca tinerilor li se pareau cool urechile ascutite pe care le vazusera in “Star Trek” si la elfii din “Stapanul inelelor”, dupa aparitia frumoaselor creaturi albastre in “Avatar” le-a fost aproape imposibil sa reziste tentatiei si multi au decis sa-si schimbe look-ul.

Asa ca sute, poate chiar mii de adolescenti americani au inceput sa faca economii si, cu banii stransi, s-au dus la diversi artisti amatori, fara nicio pregatire medicala, care, pentru o anumita suma, erau dispusi sa le taie cartilagiile superioare ale urechii si sa le lipeasca apoi intr-o forma ascutita.

Steve Haworth, unul dintre artistii care se ocupa cu “ascutirea urechilor”, spune ca “sunt multi oameni care au o anumita viziune despre ei insisi si vor s-o arate lumii intregi”. Pe internet, tinerii isi manifesta dorinta de a avea si ei “urechi de elf”: “Si eu vreau sa-mi fac urechile ascutite, dar nu sunt sigura in ce anotimp ar fi mai bine – iarna port mereu caciula si cred c-ar fi destul de dureros, pana se vindeca rana”, spune un tanar pe un forum.

Haworth, de exemplu, ia 600 de dolari pentru a ascuti ambele urechi. Suma este destul de mare, dar partea care “doare” cel mai mult abia acum vine: artistii care efectueaza astfel de proceduri pe pacientii lor nu au voie sa foloseasca anestezic, pentru ca nu sunt doctori. Iar doctorii adevarati stiu ca modificarea unei parti atat de importante a corpului, cum este urechea, poate provoca  infectii atat de mari, incat ar putea sa distruga in intregime urechea, in numai cateva zile.

Dar, in ciuda riscurilor pe care le implica “urechile de elf”, unii continua sa isi doreasca sa arate ca eroii lor din “Avatar” si fac tot posibilul pentru a-si atinge scopul.
 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO