Un pompier a avut parte de o tragedie imensa, dar totul s-a transformat intr-un miracol.

Un pompier a avut parte de o tragedie imensa, dar totul s-a transformat intr-un miracol.
Citeste mai mult despre: pompier, cum arata, miracol, tragedie,
Data publicarii: 18 Noiembrie 2015
Data actualizare: 18 Noiembrie 2015
Pompierii isi pun vietile in pericol de fiecare data cand participa la un incendiu si incearca sa faca tot ce le sta in putinta pentru a ne salva vietile.

Este extrem de trist sa vezi cum pompierii isi pun propriile vieti in pericol si cum au parte de accidente de munca care ii mutileaza pe viata, iar acest este si exemplul lui Patrick Hardison, un pompier din Mississippi.

Cand a mers la un incendiu in anul 2001 nici macar nu i-a trecut prin cap ca viata sa se va schimba radical dupa apelul de urgenta la care a raspuns impreuna cu colegii sai. Acoperisul a cazut pe el, iar materialele care erau cuprinse de flacari au rupt masca lui Patrick si l-au ars complet.

Viata i s-a schimbat radical dupa acest incident iar arsurile suferite i-au distrus intreagul chip si increderea in propria persoana. Atat de rau a fost afectat pe partea emotionala incat nici macar nu s-a mai putut uita in oglinda, dar medicii care s-au ocupat de el si familia i-au oferit tot sprijinul de care avea nevoie.

Patrick Hardison a avut partea de cel  mai intens transplant facial din istoria medicala. Peste 100 de medici au stat mai bine de 26 de ore in operatie, iar interventia a fost intr-un final un real succes. Abia dupa 14 ani Patrick a reusit da se priveasca in oglinda.

Povestea de viata a lui Harrison este in filmuletul de mai jos: 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies