Un proaspat tatic face furori pe internet cu trucurile lui "magice"

Un proaspat tatic face furori pe internet cu trucurile lui  magice
Citeste mai mult despre: truc, iluzie optica, magie,
Data: 21 Februarie 2018
Justin Flom este un magician in varsta de 31 de ani din Las Vegas, cunoscut in mediul virtual pentru trucurile lui de-a dreptul impresionante.

Unul dintre filmuletele devenite virale pe internet este cel in care barbatul, devenit de curand proaspat tatic, isi "taie in doua" bebelusul. 

Cu ajutorul a doua carti Justin reuseste sa realizeze un truc impresionant, prin care pare ca trupul bebelusului este impartit in doua. Filmuletul devenit in scurt timp viral a starnit controverse in randul parintilor.

Chiar daca bebelusul nu a patiti nimic in timpul filmarii, iar tatal a mentionat ca este doar un truc nevinovat, multi parinti s-au declarat total dezgustati de ideea barbatului.

"Nu sunt surprinsa. Doar un barbat ar putea face asta, pentru ca o mama care a purtat in pantece acel copil si s-a chinuit sa il nasca nu s-ar gandi niciodata la o asemenea prostie", a comentat o femeie pe Youtube.

Filmuletul a fost facut in 2017, insa este si in prezent unul dintre cele mai vizionate si controversate trucuri de magie cu copii.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO