Un puști de 11 ani a primit Golden Buzz-ul lui Simon Cowell la America’s Got Talent. Ce moment a avut

Un puști de 11 ani a primit Golden Buzz-ul lui Simon Cowell la America rsquo;s Got Talent. Ce moment a avut
Data publicarii: 12 Iunie 2019
Data actualizare: 12 Iunie 2019
Simon Cowell nu ar fi putut să fie mai mândru de micuțul violonist, căruia i-a oferit un Golden Buzz, trimițându-l astfel direct în semifinala show-ului ”America’s Got Talent”. 

Recent, juratul Simon Cowell (59 de ani) a apăsat butonul auriu pentru violonistul de 11 ani Tyler Butler-Figueroa, din Carolina de Nord. Acesta a fost diagnosticat cu leucemie la vârsta de 4 ani și jumătate, iar colegii de clasă nu i-au făcut viața mai ușoară, șicanându-l atunci când și-a pierdut părul din cauza chimioterapiei.

Citește și: E incredibil. Ce numere a prezentat Stevie Starr la „Britain's Got Talent" și „America's Got Talent"

El este extraordinar. Este unul dintre acele lucruri pe care le faci fără să te gândești prea mult”, a declarat Cowell pentru revista People, referindu-se la Golden Buzz-ul pe care l-a dat.

Tyler, a cărui afecțiune este în remisie de patru ani, a uimit juriul și publicul cu interpretarea în manieră proprie, la vioară, a piesei lui Kelly Clarkson, ”“Stronger (What Doesn’t Kill You)”. 

Am început să cânt la vioară la vârsta de 7 ani și jumătate. Am dorit să învăț să cânt pentru că eram șicanat la școală. Era să mor, pentru că am avut cancer”, le-a spus micul artist juraților Cowell, Gabrielle Union, Julianne Hough și Howie Mandel.

Înainte de momentul său extraordinar pe scenă, Tyler și mama sa, Kisua, au dezvăluit că vioara nu numai că i-a dat forța de a învinge cancerul, dar l-a ajutat să se remarce în fața colegilor săi. 

Medicii m-au tratat cu ajutorul chimioterapiei. Când mi-am pierdut părul, am fost extrem de trist și în același timp mi-era rușine să merg la școală. Colegii mei făceau mișto de mine și râdeau pentru că eram diferit. Apoi au răspândit zvonul că sunt contagios și nimeni nu mai voia să stea lângă mine”, a spus Tyler.

Când cânt la vioară, uit de toate lucrurile rele. Nu mai voiam să fiu puștiul cu cancer. Așa că, acum, sunt puștiul care cântă la vioară”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies