Un puști de 7 ani a strâns 22.000 $ vânzând ciocolată caldă. N-o să-ți vină să crezi ce vrea să facă cu banii

Un puști de 7 ani a strâns 22.000 $ vânzând ciocolată caldă. N-o să-ți vină să crezi ce vrea să facă cu banii
Autor: Dan L. Brumar
Data: 04 Iunie 2019
Benton Stevens, un băiețel din Austin, Texas, are spirit de întreprinzător la cei 7 ani ai săi. El a strâns o sumă impresionantă în ultimele patru luni.

Părinții lui Benton sunt foarte mândri de fiul lor, însă micuțul antreprenor a stârnit mânia a zeci de mii de americani în mediul online. Puștiul din Austin, Texas, a reușit să vândă circa 11.000 de pahare cu ciocolată caldă, din februarie până la sfârșitul lunii mai. Activitatea i-a adus un venit de 22.000 de dolari.

Băiatul spune că nu vrea să folosească banii în scop personal, ci să-i doneze pentru ridicarea zidului pe care președintele Donald Trump vrea să-l ridice la granița cu Mexicul. În ciuda vârstei lui fragede, Benton Stevens e un susținător al politicii antiimigrație a președintelui american.

Puștiul a distribuit pe Facebook un mesaj pentru cei care vor să susțină campania: „Încasări obținute pentru a-l ajuta pe Trump să construiască zidul”, a scris Benton pe rețeaua socială.

Băiatul a taxat cu 2 dolari fiecare persoană care a cumpărat un pahar de ciocolată caldă. Pentru încă 50 de cenți, americanii au putut primi câte o bezea, pe care să o consume împreună cu băutura.

Benton a ajuns o celebritate în SUA, mai multe ziare și televiziuni solicitându-i interviuri. Băiatul din Austin a ajuns și la Casa Albă, unde a fost primit cu mare fast de președintele Trump.

Citește și: Momentul în care Donald Trump ațipește în timpul discursului reginei Marii Britanii (VIDEO)

O campanie online de strângere de fonduri a fost inițiată acum cinci luni, cu scopul de a susține construirea zidului care ar împiedica, spune administrația Trump, intrarea ilegală a imigranților mexicani pe teritoriul SUA. Până acum, americanii care susțin proiectul au donat peste 23,5 milioane de dolari, din suma de un miliard de dolari care ar fi necesară realizării acestui proiect.

O porțiune de zid a fost deja construită, pe câteva terenuri private de la graniță, cu bani donați. Cei care s-au ocupat de acest proiect spun că un kilometru de zid ar costa între 6 și 8 milioane de dolari.  

FULLSCREEN
Un puști de 7 ani a strâns 22.000 $ vânzând ciocolată caldă. N-o să-ți vină să crezi ce vrea să facă cu banii
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies