Un rapper a murit în timp ce filma un videoclip, agățat de aripa unui avion. Ce s-a întâmplat

Un rapper a murit în timp ce filma un videoclip, agățat de aripa unui avion. Ce s-a întâmplat
Citeste mai mult despre: rapper, a murit,
Data publicarii: 24 Octombrie 2018
Data actualizare: 24 Octombrie 2018
Rapperul canadian Jon James McMurray (34 de ani) a murit după ce a căzut de pe aripa unui avion, în timp ce filma o cascadorie îndrăzneață pentru următorul său videoclip.

Recent, Jon James McMurray (34 de ani) a încercat o cascadorie periculoasă, în British Columbia, filmând pe aripa unui aparat de zbor Cessna, de mici dimensiuni. La un moment dat, avionul a început să coboare, necontrolat, în spirală. 

Jon James era echipat cu o parașută, dar nu a mai avut timp să o deschidă pentru că s-a ținut prea mult de aripa avionului, aflat în cădere liberă. În momentul în care s-a desprins de aripă, rapperul era deja prea aproape de pământ. 

Prăbușirea i-a fost fatală. 

 

Echipa sa de management a declarat ulterior că acesta s-a pregătit luni bune pentru respectiva cascadorie, antrenându-se ”intensiv„.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon James (@jonjames) on

”Ultimul act presupunea ca el să cânte în timp ce mergea pe aripa unui avion. S-a antrenat intensiv pentru această cascadorie; cu toate acestea, când Jon a înaintat pe aripa avionului, micul Cessna a luat-o în jos, iar pilotul nu a putut să-i controleze traiectoria”, a fost declarația dată de echipa lui.

”Jon s-a ținut de aripă până a fost prea târziu și, în momentul când și-a dat drumul, nu a mai avut timp să-și desfacă parașuta. S-a prăbușit la pământ și a murit pe loc”.

Cu toate acestea, pilotul a reușit să recapete controlul avionului și a aterizat în siguranță câteva minute mai târziu.

Foto: Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!