Un rapper cunoscut a lansat o melodie pentru a răspunde acuzațiilor de viol și răpire a unui grup de femei

Un rapper cunoscut a lansat o melodie pentru a răspunde acuzațiilor de viol și răpire a unui grup de femei
Citeste mai mult despre: R.Kelly, abuz sexual, melodie, rapper,
Data publicarii: 24 Iulie 2018
Data actualizare: 24 Iulie 2018
R.Kelly a lansat o nouă piesă în care răspunde acuzațiilor care ii s-au adus acum un an în ceea ce privește abuzul sexual și răpirea a unui grup de femei. 

Rapper-ul a lansat o noua melodie de 19 minute, numită "I Admit". Kelly a postat pe Twitter link-ul melodiei cu descrierea:"Astăzi este ziua pe care ați așteptat-o cu toți". 

În versurile melodiei, Kelly recunoaște o serie de lucruri pe care el le-a făcut în viață. Kelly începe melodia prin a cânta:"Recunosc că am făcut anumite greșeli și că am niste metode imperfecte de a acționa". 

Continuă apoi cu versurile:"Recunoscu că m-am culcat cu toate femeile, bătrâne și tinere/Dar spune-mi cum pot numi ei asta pedofilie, e ceva nebunesc/Poți avea părerile tale/Dar eu pot face închisoare și să-mi pierd cariera din cauza opiniei tale."

Acum un an, Kelly a fost acuzat ca a ținut ostatice un grup de femei într-un cult. La scurt timp dupa ce au fost lansate acuzațiile, una dintre femeile așa zise captive a negat acest lucru. 

În această melodie, Kelly pare să răspundă la aceste acuzații:"Recunosc că nu sunt perfect/Au spus ca am abuzat aceste femei, asta e absurd/Ele sunt spălate pe creier/Răpite, serios?"

Kelly neagă că este un monstru sau o bestie. 

Un avocat al familiei lui Jocelyn Savage, una dintre presupusele femei captive ale lui Kelly, a declarat pentru E!News:"Încercarea lui Kelly de a schimba narațiunea este destul greșită. Declarerea și distragerea atenției nu va funcționa, deoarece clienții mei sunt hotărâți să se reunească cu fiica lor. Kelly trebuie să o elibereze pe fată și să o lase să se întoarcă la părinții ei. Dorința lor nu este de a primi bani de la Kelly, ci doar de a pune capăt interferenței cu fiica lor. Așa cum am spus anterior, i-am cerut cu respect să îi permită lui Jocelyn Savage să se întâlnească cu părinții și familia ei."
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!