Un rapper debutant, acuzat că a filmat un clip la fosta reședință a lui Michael Jackson fără aprobare

Un rapper debutant, acuzat că a filmat un clip la fosta reședință a lui Michael Jackson fără aprobare
Michael Jackson a cumpărat Neverland Ranch în 1988. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 09 Noiembrie 2020
Artistul rapp Daershad și echipa sa de management sunt acuzați că au încălcat proprietatea Neverland, unde Michael Jackson a locuit timp de aproape 17 ani. Intrușii au filmat un videoclip și l-au urcat pe YouTube.

Neverland, fosta reședință a lui Michael Jackson, a ajuns platou de filmare pentru videoclipuri muzicale. Artistul rap Daershad a realizat aici un clip, pentru piesa sa Hood, și a stârnit un scandal în mediul online. Fanii lui Michael Jackson au reacționat imediat ce au văzut clipul, acuzându-l pe artistul debutant că nu avea cum să obțină acordul pentru realizarea acestor filmări.

Citește și

Proprietatea e deținută de fondul de investiții Colony Capital și de familia lui Michael Jackson. Șefii companiei confirmă că rapperul nu a avut acordul lor pentru a înregistra acolo. Aceștia susțin, conform TMZ, că cei care au realizat acele filmări au intrat ilegal pe proprietatea din Santa Barbara. 

Singurul care susține că totul a fost autorizat este Daershad, un rapper tânăr aflat la prima sa piesă pe YouTube.

Neverland, reședința lui Michael Jackson din anii ’80

Michael Jackson a cumpărat proprietatea în anul 1988 de la dezvoltatorul William Bone. În suprafață totală de 1.100 de hectare, Neverland deținea un parc de distracții, grădini superbe și o grădină zoologică.

Pe această proprietate s-ar fi consumat unele dintre cele mai oribile acte de pedofilie, de care Michael Jackson a fost acuzat încă din timpul vieții.

În iunie 2005, la scurt timp după ce a fost achitat de acuzațiile de pedofilie, Michael Jackson a luat decizia să se mute de la Neverland din cauza scandalului. El i-a acuzat pe polițiști de violare de proprietate, ca urmare a celor două percheziții realizate în timpul procesului. În 2006, toate facilitățile de la Neverland au fost închise, iar cei mai mulți angajați au fost concediați.

După moartea megastarului, în 2009, casa și împrejurimile au fost renovate și, în mai 2015, scoase la vânzare pentru suma de 100 de milioane de dolari. Însă, prețul a fost prea mare pentru ca interesul să rămână ridicat, așa că în februarie 2019 Neverland avea să coste doar 31 de milioane de dolari. Și zi fosta reședință a lui Michael Jackson își caută un proprietar. 

Fotografii: Getty Images/YouTube DaeshardVEVO

Vezi și VIDEO: TikTok te învață cum să gândești pozitiv!

FULLSCREEN
Un rapper debutant, acuzat că a filmat un clip la fosta reședință a lui Michael Jackson fără aprobare
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies