• PRO TV
  • Un reporter specializat in farse televizate, arestat la gala Grammy Awards 2013. Ce a incercat sa faca:

Un reporter specializat in farse televizate, arestat la gala Grammy Awards 2013. Ce a incercat sa faca:

Un reporter specializat in farse televizate, arestat la gala Grammy Awards 2013. Ce a incercat sa faca:

Un reporter devenit celebru dupa ce a fost palmuit de Will Smith in 2012, fiindca incercase sa il sarute pe actorul american la premiera din Rusia a filmului "Barbati in negru 3", a fost arestat duminica, dupa ce a intrerupt momentul in care cantareata Adele era premiata la gala Grammy Awards 2013.

Vitalii Sediuk este persoana care a urcat in fata microfonului duminica seara la gala de decernare a premiilor Grammy, la Los Angeles, in timp ce Adele se deplasa spre scena pentru a-si primi trofeul ce i-a fost acordat la categoria "cea mai buna interpretare pop solo", inmanat de Jennifer Lopez si Pitbull, informeaza contactmusic.com.



Sediuk
, un reporter ucrainean specializat in farse televizate, a urcat pe scena, a luat microfonul si a inceput sa vorbeasca incoerent, pretinzand ca sustine un discurs prin care o felicita pe Adele, insa Jennifer Lopez a dovedit prezenta de spirit, luandu-i microfonul si indicandu-i sa paraseasca scena.

Potrivit presei internationale, Vitalii Sediuk a reusit sa treaca de agentii de securitate de la Staples Center din Los Angeles si s-a asezat pe un scaun din randul al doilea, ramas liber intrucat Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, a intarziat la ceremonie. Reporterul ucrainean s-a indreptat apoi in mare viteza spre scena, in momentul in care Adele a castigat acel trofeu.

 

Vitalli Sediuk a fost retinut de agentii de securitate si apoi a fost arestat, relateaza The Hollywood Reporter. El urmeaza sa ajunga in fata unui tribunal american in luna martie si a fost acuzat de incalcarea unei proprietati private.


Sediuk este acelasi reporter care a incercat sa-l sarute pe Will Smith la premiera filmului "Men in Black III" si care i-a facut Madonnei cadou exact florile pe care ea le detesta - hortensii.  




MEDIAFAX

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni