Un roman a fost dublura lui Athos alaturi de Orlando Bloom in "Cei trei muschetari". Filmul e diseara, de la 20:30, la ProTV

Data publicarii: 30 Noiembrie 2013
Data actualizare: 30 Noiembrie 2013
Alaturi de nume consacrate ale cinematografiei internationale, Orlando Bloom, Milla Jovovich, Christoph Waltz sau Matthew Macfadyen, la realizarea filmului "The Three Musketeers" a participat si cascadorul roman Valentin Vasilescu, unul dintre cei mai cautati specialisti din acest domeniu.

Maestru al exploziilor, masinilor in flacari si al dresajului ecvestru, cele mai recente cascadorii ale lui Valentin pot fi admirate in cea mai recenta ecranizare a romanului lui Alexandre Dumas, sambata, 30 noiembrie, de la 20:30 la ProTV.

Valentin a fost dublura actorului principal Matthew Macfadyen si referitor la cat de dificila este meseria de cascador si experienta acestui film, el a declarat: "Cel mai mult simt provocarea cascadoriilor atunci cand sunt pe punctul de a le face, iar amintirile placute si satisfactia reusitelor sunt de nepretuit. Imi iubesc meseria, tocmai pentru ca mi-a oferit ocazia de a lucra cu nenumarate staruri ale cinematografiei internationale: Milla Jovovich, Renee Zellweger, Nicole Kidman, Jude Law, Steven Seagal si multi altii. In afara de Orlando Bloom, pe care nu l-am intalnit, am stat de vorba cu toti actori principali din Cei trei muschetari 3D si toti au fost super. Milla este o persoana exceptionala din toate punctele de vedere, extrem de glumeata si relaxata", scrie procinema.ro.

De asemenea, echipa de productie a filmului "Cei trei muschetari" a apelat la forte romanesti si pentru a realiza costumele specifice acelei epoci. Datorita imaginii stilizate pe care si-o doreau, designerul Pierre-Yves Gayraud si echipa sa au fost nevoiti sa creeze peste 400 de costume lucrate manual.

Avand ca pasiune principala echitatia, Valentin Vasilescu a incheiat multiple colaborari internationale de succes in calitate de cascador sau de horse master, cele mai importante titluri din palmaresul sau fiind: "Dracula the Impaler", "Highlander - End Game", "Dark Prince", "Cold Mountain", "7 Seconds", "Pumpkinhead III", "Mammouth", "William & Catherine: A Royal Romance", "Born to Raise Hell", "Youth Without Youth", "Seed of Chucky", "Jacquou le croquant", "Funny Money" si multe altele.

"Cei trei muschetari" - sambata, 30 noiembrie, de la 20:30 la ProTV.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies