Un rus și-a umplut frigiderul cu burgeri McDonald’s înainte de închiderea restaurantelor în țara sa

Un rus și-a umplut frigiderul cu burgeri McDonald rsquo;s înainte de închiderea restaurantelor în țara sa
FOTO: imago-images.com
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Martie 2022
Data actualizare: 20 Martie 2022
Vremurile extreme necesită măsuri extreme. Un rus și-a luat măsuri de precauție cu puțin timp înainte de închiderea restaurantelor McDonald’s în țara sa. O imagine cu frigiderul său burdușit cu meniuri fast-food face senzație pe rețelele sociale.

Utilizatorii platformei Reddit au distribuit și comentat masiv o postare a unui cetățean rus care a publicat o imagine ireală cu frigiderul „unui prieten”. 

McDonald’s se închide permanent în Rusia, iată rezerva prietenului meu”, a scris în dreptul imaginii un utilizator din Rusia al rețelei Reddit. În imagine se văd zeci de burgeri și meniuri de mâncare fast-food, cumpărate cu puțin timp înainte ca restaurantele lanțului american să-și suspende activitatea, în semn de protest față de invadarea Ucrainei.

Postarea a generat peste 9.000 de comentarii, unele mai amuzante decât altele.

Sursa: Reddit

Dacă nu sunt pentru consum personal, atunci este o bună oportunitate de afacere, să vinzi burgeri vechi la suprapreț”, a scris un utilizator.

Și are dreptate, fiindcă pe site-ul de anunțuri Avito, din Rusia, produsele provenite de la cunoscutul lanț de restaurante sunt scoase la vânzare la prețuri imense

Un meniu standard, cu burger și cartofi, se vinde cu 49.999 de ruble (1.470 lei), un hamburger e scos la vânzare la prețul de 30.000 de ruble (882 de lei), iar un sos dulce-acrișor costă 25.000 de ruble (735 de lei).

Restaurantele McDonald’s au fost închise temporar în Rusia, ca urmare a evenimentelor din Ucraina. Reprezentanții lanțului de fast-food au anunțat că vor continua să achite salariile celor circa 62.000 de salariați din această țară.

Fotografii: Reddit/Avito.ru

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!