Un sat intreg a castigat $950 de milioane la loto, mai putin un singur locuitor. Cum a ramas pe "dinafara"

Un sat intreg a castigat $950 de milioane la loto, mai putin un singur locuitor. Cum a ramas pe  dinafara
Data publicarii: 01 Aprilie 2018
Data actualizare: 01 Aprilie 2018
Moment istoric pentru un sat.

Locuitorii satului Sodeto din Spania au avut surpriza o surpriza imensa in urma cu cativa ani, cand au reusit sa castige 950 de milioane de dolari, premiul cel mare la loterie. Acestia au impartit premiul iar fiecare dintre locuitori au luat acasa peste 130.000 de dolari.

Loteria este un lucru extrem de popular in Spania, acolo unde comunitatile pun de multe ori bani impreuna pentru a cumpara mai multe bilete. Locuitorii satului Sodeto au castigat premiul cel mare, de 950 de milioane de dolari, impartind banii in mod egal la fiecare locuitor.

Comunitatea este de putin peste 250 de familii, iar acestia au ales sa imparta banii in mod egal la toti membrii, dupa ce toate familiile au pus bani pentru bilete. Dupa ce au platit taxele si impozitele, acestia s-au ales cu cateva sute de mii de dolari din premiu.

Un singur locuitor din tot satul a ramas fara bani. Este vorba de un grec ce a venit in urma cu mai multi ani in sat pentru femeia pe care o iubea, insa relatia nu a mers asa ca a ramas pe drumuri. Grecul s-a stabilit intr-un hambar la marginea satului, acolo unde isi duce viata.

Acesta a fost singurul lasat pe dinafara de cei care colectau bani pentru loterie, fiind si singurul care nu a fost inclus la impartirea premiilor.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies