Un soldat s-a intors mai devreme din Afganistan ca sa isi vada pentru prima data fiul nou-nascut. Reintalnirea cu familia sa a emotionat zeci de mii de oamenii

Un soldat s-a intors mai devreme din Afganistan ca sa isi vada pentru prima data fiul nou-nascut. Reintalnirea cu familia sa a emotionat zeci de mii de oamenii
Data publicarii: 14 Decembrie 2014
Data actualizare: 14 Decembrie 2014
Patricia Vandenberg s-a numarat printre suporterii prezenti la o partida de hochei jucata de Anaheim Ducks. Femeia a fost invitata acolo deoarece organizatorii si-au dorit sa ii faca o surpriza si sa ii pregateasca o "intalnire" virtuala cu sotul sau, aflat in misiune in Afganistan.

Fericita sa isi revada sotul, fie si prin intermediul internetului, Patricia si cei doi copii ai sai au fost prezenti in sala unde urma sa aiba loc partida de hochei. La momentul stabilit, pe panoul urias amplasat deasupra arenei, toti cei prezenti la joc l-au putut vedea pe Sergentul Vandenberg salutandu-si familia. 

In momentul in care cei doi soti au incercat sa vorbeasca unul cu altul in fata a zeci de mii de oameni, au aparut niste probleme tehnice. Vizibil intristata, Patricia a incercat sa ii stapaneasca lacrimile, insa clipele de tristete nu au durat mult. In ovatiile publicului, Sergentul Vandenberg a aparut in sala si si-a imbratisat sotia si copiii. 

Conform ABC News, Sergentul a recunoscut ca a trecut prin cele mai grele incercari atunci cand a pus la cale aceasta surpriza de proportii.        

"Suntem cei mai buni prieteni si nu ne-am ascuns niciodata nimic. Am fost nevoit sa ma prefacat ca sunt probleme cu internetul, i-am spus ca am fost obligati sa returnam echipamentele si din aceasta cauza nu am putut vorbi in ultima vreme", a declarat Sergentul.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies