Un studiu efectuat pe vaccinul AstraZeneca are rezultate surprinzătoare

Un studiu efectuat pe vaccinul AstraZeneca are rezultate surprinzătoare
Citeste mai mult despre: AstraZeneca, studiu, vaccin,
Data publicarii: 22 Martie 2021
Data actualizare: 22 Martie 2021
Potrivit unui studiu efectuat în SUA, vaccinul AstraZeneca are o eficienţă de 79% în prevenirea bolii simptomatice şi de 100% împotriva celei severe. 
Potrivit CNBC, cercetarea vine pe fondul scăderii încrederii în acest ser și s-a bazat pe un eşantion de 32.449 de participanţi, într-un studiu de fază 3. Dintre participanţii la analiza intermediară, aproximativ 20% aveau vârsta de 65 de ani şi peste, în timp ce aproximativ 60% aveau comorbidităţi asociate cu un risc crescut de progresie a Covid-19, afecțiuni precum diabetul sau bolile cardiace.


 
Rezultatele vin la scurt timp după ce o mulţime de ţări au suspendat temporar utilizarea vaccinării cu serul AstraZeneca în urma apariţiei cheagurilor de sânge la unele persoane vaccinate. 
 
Germania, Franţa, Italia şi Spania sunt printre ţările care au reluat utilizarea vaccinului Oxford-AstraZeneca după ce Autoritatea de Reglementare a Medicamentelor din Europa a concluzionat că serul este sigur şi eficient.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA BATTLE ROYALE

FOTO: SHUTTERSTOCK
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!