Un tanar de 18 ani a gasit un portofel si apoi l-a aratat camerelor de supraveghere. Ce s-a intamplat dupa

Un tanar de 18 ani a gasit un portofel si apoi l-a aratat camerelor de supraveghere. Ce s-a intamplat dupa
Data: 09 Noiembrie 2017
De cele mai multe ori suntem rugati ca atunci cand gasim bunuri care nu ne apartin, sa le ducem la politie sau sa incercam sa luam legatura cu proprietarul.

Asa este ideal si frumos, doar ca de cele mai multe ori nu se intampla acest lucru. Nu este si cazul lui Tyler Opdyke, un tanar in varsta de 18 ani, din California care a gasit vineri un portofel.

Acesta l-a ridicat de pe jos, a mers la usa proprietarului, a sunat, dar nu a raspuns nimeni. In loc sa il ia inainte ca cineva sa apara, tanarul a tinut portofelul in fata camerei de supraveghere, iar mai apoi l-a lasat in fata usii.

Tyler s-a intors dupa ce si-a terminat treaba ca sa vada daca a fost gasit de proprietar. Acela a fost si momentul in care a intalnit-o pe tanara care il pierduse si l-a recompensat pe masura pentru fapta sa. 

Melissa a marturisit ca a auzit si cand a sunat mai devreme la usa, dar pentru ca era singura acasa cu cei doi copii, a decis sa nu raspunda. Cand l-a vazut pe Tyler ca s-a intors, a decis sa il intampine si sa ii multumeasca. 


 
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO