Un tânăr de 19 ani s-a îndrăgostit de cea mai mică stripteuză din lume. Câți ani are femeia

Un tânăr de 19 ani s-a îndrăgostit de cea mai mică stripteuză din lume. Câți ani are femeia
Data publicarii: 11 Februarie 2022
Data actualizare: 11 Februarie 2022
Un adolescent și-a mărturisit dragostea pentru o dansatoare care măsoară puțin peste 60 de centimetri, care se autointitulează „cea mai mică stripteuză din lume”.

Nu e frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie", zice un proverb cunoscut. Acesta este cazul și unei iubiri neobișnute dintre Blake și Sassee Cassee, denumită cea mai mică stripteuză din lume. 

Între cei doi nu numai că există o diferență considerabilă de înălțime, ci și o diferență de vârstă. Blake, în vârstă de 19 ani, este de două ori mai înalt și cu treisprezece ani mai tânăr decât partenerul său, Sassee Cassee, în vârstă de 32 de ani, o stripteuză cu care este faimoasă pe internet pentru statura ei mică.

Starul American, care face și OnlyFans, măsoară puțin peste 60 de cm, în timp ce Blake are în jur de 1,70 metri. Sassee a fost diagnosticată cu o afecțiune care împiedică creșterea oaselor și dezvoltarea înălțimii.

Iubirea celor doi nu a fost acceptată de toată lumea și nu neapărat din cauza diferenței de înălțime, ci mai degrabă din cauza vârstei și a meseriei femeii.

Este o persoană cu inimă bună și o iubesc foarte mult și mă face fericit. Ea zâmbește. Râdem împreună”, declară tânărul îndrăgostit lulea, potrivit dailystar.co.uk

Sursă foto: Instagram lovedontjudgeshow/ Sassee Cassee
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies