Un tânăr de 31 de ani a trecut prin 18 operații estetice, dorindu-și o asemănare cu idolul său

Un tânăr de 31 de ani a trecut prin 18 operații estetice, dorindu-și o asemănare cu idolul său
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 01 Iulie 2021
Data actualizare: 01 Iulie 2021
Bloggerul Oli London din Marea Britanie a suferit 18 operații plastice în 8 ani. Tânărul de 31 de ani și-a dorit să semene cu idolul său - un fost membru al grupului coreean BTS, Park Jimin. Transformarea l-a costat o avere. 

Oli și-a schimbat nu doar fizicul, dar și numele în „Jimin” și a început să se identifice drept coreean. Este convins că s-a născut într-un corp greșit și într-o țară greșită și de abia acum poate „fi el însuși”.

Pentru a obține aspectul dorit, Oli și-a remodelat nasul, bărbia, pomeții și ochii. De asemenea, a făcut  tratamente de augmentare a buzelor și a orajilor. Cele 18 intervenții estetice l-au costat peste 150.000 de dolari. Cu toate acestea, rezultatul pare mai degrabă înfricoșător. În imaginea de mai jos se vede cum arăta înainte și cum s-a transformat. 

Idolul său, Jimin (foto mai jos), este un cântăreț, compozitor și dansator sud-coreean. În 2013, a debutat ca membru al trupei BTS, după care, în 2018 a urmat o carieră solo. În mai 2019, Jimin a devenit primul membru BTS care a obținut 100 de milioane de vizualizări pe YouTube cu „Serendipity”.

Sursă foto: Instagram/ londonoli
Vezi și:

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!