Un tigru a fost surprins cum cauta ajutorul din partea oamenilor. Cu ce probleme se confrunta animalul

Un tigru a fost surprins cum cauta ajutorul din partea oamenilor. Cu ce probleme se confrunta animalul
Data publicarii: 02 Februarie 2018
Data actualizare: 02 Februarie 2018
Un tigru siberian care a blocat usa unei casa dintr-un sat din Rusia, avea nevoie de ajutor, deoarece se confrunta cu probleme dentale severe. 

Sergey Aramilev a zis ca animalul a fost foarte cuminte in timp ce astepta ajutorul din partea veterinarilor. Tigrul a venit din padurea Khabarovsk si s-a asezat pe parcela unei case din satucul Solonetsovy. 

Animalul a fost sedat si dus la centrul pentru tigri Amur Tiger Center, unde veterinarii au descoperit ca nu are dintii de sus si ca se confrunta cu probleme serioase la gingii. 

Medicul veterinar Mr. Aramilev a declarat:"Nu vom ascunde ca situatia cu trigroaica este foarte trista. Totul depinde de ea. In situatia ei fizica, ar fi mortal sa o punem pe anestezie momentan. Animalul a venit pentru ajutor, dar nu ne lasa ne apropiem de ea. Chiar si injectiile sunt facute cu grija. Speram ca tigroaica va supravietui. Noi facem tot ce este posibil."

Un conervator ce face parte din Russia' Ministry of Natural Resources a zis ca starea tigrului a fost atat de rea, incat nu putea nici sa manance.

"Insa vestile bune continua, si tigroaica a inceput sa manance mancare cu antibioatice si e pe cale sa se insanatoseasca.", a declarat Mr. Aramilev. 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies