Un turist străin, viral pe TikTok, după ce a ajuns în România și a mâncat mici și sarmale pe terasa din Piața Obor

Un turist străin, viral pe TikTok, după ce a ajuns în România și a mâncat mici și sarmale pe terasa din Piața Obor
Citeste mai mult despre: turist strain, piata obor,
Data publicarii: 28 Februarie 2023
Data actualizare: 28 Februarie 2023
Recent, un turist care se recomandă pe TikTok sub numele de utilizator Johnny , a documentat vizita sa în România, într-un montaj alert, în care a arătat experiențele sale în București și Brașov. 

Turistul a hotărât să își ia prânzul în piața Obor, după ce a făcut un pic de shopping de pe la tarabele cu fructe și legume. Însoțit de o tânără, acesta a gustat mici, sarmale și mămăligă, având doar cuvinte laudative la adresa felurilor de mâncare tradiționale. 

”Micii sunt delicioși și înțeleg de ce lumea zice că au o textură interesantă. Sunt un fan al sarmalelor, de asemenea. Practic, niște rulouri cu frunză de varză cu carne înăuntru. Cred că varza este fermentată, pentru că este ușor acră. Îmi amintește de kimchi, varza murată a coreenilor. Mi-a plăcut mult și mămăliga.”

@johnnykyunghwo My first day in Romania ???????? and I’m trying my best to pronounce everything properly ????‍???? also trying to record voiceovers in an echoey bathroom ????‍???? anyway enjoy day 1 of Romania, now that I’m a little more settled in, hoping day 2 will be a lot smoother ???? #travel #romania #brasov #bucharest #foodvlog #tiktokfood #foodtok #food ♬ original sound - Johnny 경후 Sheldrick

Aventura lui Johnny a continuat în Brașov, unde a încercat alte mâncăruri tradiționale și s-a plimbat pe străduțele din centrul turistic al orașului. 

Postarea pe TikTok a turistului a obținut like-uri și numeroase comentarii entuziaste, unii dintre utilizatori recomandându-i să încerce și ciorba de burtă. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!