Un văr al Reginei Elisabeta a II-a poate face închisoare după ce a abuzat sexual o femeie de 26 de ani

Un văr al Reginei Elisabeta a II-a poate face închisoare după ce a abuzat sexual o femeie de 26 de ani
Simon Patrick Bowes-Lyon. FOTO: BBC
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Ianuarie 2021
Data actualizare: 14 Ianuarie 2021
Simon Patrick Bowes-Lyon, al 19-lea Lord Strathmore și văr primar cu Regina Elisabeta a II-a, a pledat vinovat pentru agresarea sexuală a unei femei de 26 de ani. Bărbatul riscă până la 5 ani de închisoare.

Conform BBC, vărul Reginei a atacat-o pe femeie în camera ei, în timpul unui eveniment cu public pe care acesta l-a găzduit la castelul Glamis de pe moșia sa din Scoția, în luna februarie a anului trecut.

Mărturiile prezentate în instanță de procurori arată că Simon Patrick Bowes-Lyon a bătut la ușa femeii, în jurul orei 1:20 noaptea, trezind-o din somn pe motiv că are ceva important să-i comunice. 

Ea s-a trezit. În secunda în care i-a deschis ușa, el a împins-o pe pat. Era foarte beat și mirosea a țigarete. I-a spus că vrea să aibă o aventură cu ea”, au declarat procurorii. 

Femeia a țipat după ajutor, după ce bărbatul a început să o pipăie și să încerce să întrețină raporturi sexuale fără acordul ei. Victima a reușit să-și croiască drum prin încăpere și să ceară ajutor altor oaspeți.

Confruntat cu victima sa în instanță, vărul Reginei a recunoscut abuzul sexual și s-a declarat „rușinat” de cele relatate.

În mod evident am băut în exces în noaptea incidentului. Ar fi trebuit să știu asta. Recunosc, în orice situație, alcoolul nu este o scuză pentru comportamentul meu”, a declarat Simon Patrick Bowes-Lyon.

Tânărul de 34 de ani, care este stră-strănepotul Reginei-mamă Elisabeta, a fost repudiat de două ori de Regia Elisabeta a II-a.

Castelul pe care îl deține este al familiei sale din anul 1372. Regina Elisabeta a II-a și sora ei, Prințesa Margareta, s-au născut acolo.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!