Un veteran de război de 99 de ani s-a vindecat de COVID-19 și a plecat din spital într-un mod triumfal

Un veteran de război de 99 de ani s-a vindecat de COVID-19 și a plecat din spital într-un mod triumfal
Data: 13 Aprilie 2020
Un fost veteran de rîzboi care va împlini 100 de ani în iulie a fost diagnosticat cu COVID-19 și, deși afecțiunea e una acre poate afecta vârstnicii grav, bărbatul s-a vindecat și a plecat din spital în aplauzele medicilor.       
Toate ziarele, televiziunile și agențiile de presă din lume au prezentat povestea lui Albert Chambers, care, cu ajutorul echipei de medici de la Tickhill Road Hospital  din nordul Angliei, a reușit să se vindece de COVID-19.
 

 

Bărbatul a fost internat la începutul lui martie în urma unei luxații, dar, în perioada internării, a început să prezinte semne de COVID-19. Nepotul său, în vârstă de 49 de ani, a povestit pentru CNN că familia se aștepta la ce e mai rău, dar că toți sunt mândri și fericiți că bătrânul s-a întors acasă. Rudele sale sunt convinse că cee ace l-a ajutat cel mai ult a fost puterea dobândită în timpul în care a fost soldat al armatei britanice în al doilea război mondial.  În timpul războiului, bprbat a fost capturat de inamici, a petrecut trei ani în închisoare, dar toate acestea l-au făcut mai puternic. 

Ieșirea sa din spital a făcut ămconjurul lumii, după ce toate cadrele medicale de la Tickhill Road Hospital  l-au condus cu aplauze înapoi la familie. 
 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2

FOTO: SHUTTERSTOCK
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO