Un veteran de război şi-a revăzut prima iubită după 75 de ani. Bărbatul: "Te-am iubit mereu"

Un veteran de război şi-a revăzut prima iubită după 75 de ani. Bărbatul: Te-am iubit mereu
Data publicarii: 11 Iunie 2019
Data actualizare: 11 Iunie 2019
Pare un film, dar e o poveste reală despre doi oameni care nu s-au uitat niciodată unul pe altul, deşi au fost separaţi de un ocean şi de timp. Mult timp. Datorită postului de televiziune France 2, K. T. Robbins şi Jeannine s-au regăsit. 

În 1944, K.T. Robbins era soldat în trupele americane trimise să supravegheze un sătuc din Franţa. S-a îndrăgostit de tânăra Jeannine Ganet, pe atunci în vârstă de 18 ani şi şi-o aminteşte ca pe “ o fată foarte dulce.” Două luni mai târziu, din momentul în care s-au îndrăgostit, K.T. a fost mutat cu trupele americane în altă regiune a Franţei. I-a spus tinerei că cel mai probabil se va întoarce pentru ea, dar nu a făcut niciodată asta. Mai mult, odată revenit în SUA, s-a căsătorit.


 

În urmă cu câteva săptămâni, într-un interviu luat veteranilor de război în State, bărbatul le-a arătat reporterilor o fotografie. În baza acestei poze şi a numelui fetei, jurnaliştii au reperat-o pe femeie şi au organizat o revedere incredibil de emoţionantă. Azi, Jeannine  are 92 de ani, a crescut cinci copii şi trăieşte într-un cămin de bătrâni. 

"Te-am iubit mereu. Nu ai ieşit niciodată din inima mea. " Acestea sunt cuvintele spuse de K.T când şi-a revăzut prima iubită. 

Femeia, la rândul ei, a afirmat: "Spune că mă iubeşte. Şi înteleg asta. Şi eu m-am gândit la el, m-am gândit oare ce face? Speram să se întoarcă la mine după război, am plâns când a plecat.” Mai mult, Jeannine şi-a amintit că a învăţat puţină engleză, sperând într-o revedere. 

După ce s-au îmbrăţişat, femeia a avut o întrebare importantă pentru prima sa iubire:

"De ce ţi-a luat atât de mult să te întorci?" 

Bărbatul i-a spus că motivul a fost că s-a căsătorit în SUA. După orele petrecute împreună, cei doi şi-au promis că se vor revedea, deşi K.T. s-a reîntors în State. Mai jos, puteţi vedea regăsirea celor doi:

FOTO: FRANCE 2
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies