Un video cu fetița lui Gianluca Vacchi a adunat aproape 1 milion de like-uri. Cum a fost surprinsă Blu Jerusalema

Un video cu fetița lui Gianluca Vacchi a adunat aproape 1 milion de like-uri. Cum a fost surprinsă Blu Jerusalema
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 16 Iunie 2021
Data actualizare: 16 Iunie 2021
Gianluca Vacchi este topit după fiica lui Blu Jerusalema, în vârstă de 8 luni, și postează adesea poze sau filmulețe cu ea pe rețelele sociale. 

Recent, un video în care fetița face baie în piscină, pentru prima dată, a adunat aproape 1 milion de aprecieri. Se pare că Blu Jerusalema este atrasă de apă, la fel ca tatăl ei, pentru că se joacă bucuroasă. De altfel, așa dă de înțeles și milionarul prin descrierea pe care a făcut-o.

”Primul tău contact cu o piscină mi-a arătat încă o dată că ești ca tatăl tău. Te iubesc în fiecare zi mai mult, micuța mea Prințesă", a scris Gianluca Vacchi alături de video-ul postat. 
 

În luna aprilie, Blu Jerusalema a trecut printr-o operație, prin care i-a fost corectat defectul din naștere. Micuța se născuse cu „gură de lup” sau „buză de iepure”. La scurt timp, Gianluca și-a anunțat fanii, printr-un filmuleț, că fetița lui se simte din ce în ce mai bine.

Gianluca Vacchi și partenera sa, Sharon Fonseca, sunt printre cele mai populare cupluri din showbiz-ul internațional. Filmulețele lor în care dansează au făcut înconjurul lumii. 


Sursă foto/video: Instagram: @sharonfonseca, gianlucavacchi

Vezi și: Prințul Harry vrea pace cu Regina!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies