Un video în care un bărbat este vaccinat prin geam a devenit viral. Cazul a stârnit reacții aprinse

Un video în care un bărbat este vaccinat prin geam a devenit viral. Cazul a stârnit reacții aprinse
Citeste mai mult despre: vaccinare, COVID-19, virale,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 18 August 2021
Data actualizare: 18 August 2021
Un video, care prezintă modul inedit prin care un bărbat a ales să se vaccineze, a devenit viral pe internet, stârnind reacții aprinse. Clipul de 15 secunde a fost distribuit de un locuitor dintr-o localitate indiană,Tarun Tyagi. 

În filmulețul de 15 secunde, se poate observa cum un bărbat își apropie umărul de geamul unei clădiri, prevăzut cu grilaj, sprijinindu-se cu picioarele de pereții unui gard de beton. Câteva clipe mai târziu, o persoană cu mănuși pare că îl vacccinează, scrie indianexpress.com.

Apoi, camera se îndreaptă în altă parte, pentru a afișa o coadă lungă în fața ușii centrului de vaccinare. Nu se cunoaște exact motivul pe care l-a avut acea persoană, încât a ales această metodă. Curios este și faptul că personalul medical a acceptat să-l vaccineze prin geam. Clipul a devenit viral pe social media, fiind distribuit de peste 5.000 de ori, și a declanșat multe reacții în rândul internauților, în special al celor indieni. În timp ce unii au catalogat cazul drept amuzant, alții au scris că vaccinarea prin astfel de mijloace nu este sigură.

Sursă video/ Facebook 

Vezi și: Șarpe născut cu emojiuri pe spate!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!