Una dintre cele mai populare bloggerițe din China, Li Ziqi, surprinde cu viața ei simplă de la țară

Una dintre cele mai populare bloggerițe din China, Li Ziqi, surprinde cu viața ei simplă de la țară
Autor: Dan L. Brumar
Data: 19 Martie 2020
O bloggeriță de 29 de ani, care locuiește împreună cu bunica ei într-un sat din ținutul Pingwu, provincia Sichuan, a reușit să uimească sute de mii de oameni cu filmulețele ei despre viața simplă de la țară. 

Li Ziqi este un star în mediul online, însă este departe de faima și poleiala acestui statut. Zi de zi influențează alegerile și viețile a mii de oameni care îi urmăresc video-urile, însă nu-i place termenul influencer

Citește și

Tânăra, care locuiește cu bunica ei într-un sat din ținutul Pingwu, se filmează în timp ce realizează diverse activități specifice traiului la țară: sapă, plantează, culege, spală, țese, grădinărește, face pe tâmplarul, pe instalatorul și pe medicul, când bunica ei are nevoie.

Însă, cel mai mult îi place să gătească, iar acest lucru a inspirat-o să realizeze nenumărate filmulețe cu rețete specifice zonei din care provine. A investit o sumă considerabilă în aparatura de filmare și în programe de editare video, pentru ca filmulețele ei să fie profesioniste. Însă, viața ei este foarte simplă, după cum puteți vedea mai jos.

Li a început să realizeze conținut video în 2015 și, de atunci, și-a construit o comunitate solidă în mediul online: aproape 300.000 de fani pe Instagram, peste 2,1 milioane de fani pe Facebook și 9,2 milioane de fani pe YouTube.

Este mare admiratoare a metodelor tradiționale chinezești de a face orice. De exemplu, în gătit folosește vechile tehnici, ingrediente și ustensile pentru a crea preparate culinare gustoase. Bunica ei le adoră.

Mai mult, Li Ziqi este adepta muncilor tradiționale, chiar dacă ele implică mult timp și efort. De exemplu, tânăra a țesut o plapumă după metode tradiționale chinezești, chiar dacă acest lucru i-a luat toată ziua.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

De ce a ales Li Ziqi viața simplă

Tânăra bloggeriță locuiește cu bunica ei fiindcă este orfană de mică. În adolescență a locuit la oraș, unde muncea ca DJ. Când bunicul ei a murit, Li s-a mutat la țară alături de bunica ei, unde a descoperit fericirea în lucrurile simple. În realizarea filmulețelor ei, care au devenit virale, Li este ajutată de doi tineri specializați în crearea de conținut video. 

Fotografii: Li Ziqi Facebook

Vezi și VIDEO: #StaiAcasă – Arată că-ți pasă! Adi Nartea

FULLSCREEN
Una dintre cele mai populare bloggerițe din China, Li Ziqi, surprinde cu viața ei simplă de la țară
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies