Una mai frumoasa ca alta. CELE MAI SEXY prezentatoare ProTV fac senzatie oriunde merg. FOTO

Una mai frumoasa ca alta. CELE MAI SEXY prezentatoare ProTV fac senzatie oriunde merg. FOTO
Data publicarii: 28 Iunie 2012
Data actualizare: 28 Iunie 2012
Vedetele PRO TV nu aveau cum sa treaca neobservate la petrecerea InStyle de saptamana trecuta. Cele mai sexy prezentatoare tv s-au fotografiat impreuna inainte de party, iar imaginea a primit sute de like-uri Facebook.

Prezentatoarele de la Sport, Corina Caragea si Raluca Arvat, Iulia Vantur, cea care ne aduce cele mai importante stiri in weekend, Magda Palimariu de la Vremea ProTV si Andreea Marinescu, prezentatoarea stirilor de dimineata, au facut senzatie in outfituri colorate si extrem de sexy.

Iulia Vantur si-a pus in evidenta silueta cu o rochie verde, Andreea Marinescu a impresionat cu o tinuta roz neon, iar Raluca Arvat a ales pentru eveniment o rochie lunga turcoaz. Corina Caragea si Magda Palimariu au preferat rochii mini pentru petrecere.

Sursa foto: remusachim.com.

Corina Caragea, sexy la piscina

"Nu uit niciodata sa ma demachiez seara. Folosesc crema hidratanta, merg la masaj... Merg la sala de sport regulat - de 3 ori pe saptamana si in weekend, cand am timp, merg cu rolele sau cu bicicleta cu prietenii, in parc", spune Corina, care a fost aleasa de mai multe ori cea mai frumoasa prezentatoare de stiri sportive.
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies