Unde va fi înmormântat Luke Perry. Familia actorului face pregătirile pentru înhumare

Unde va fi înmormântat Luke Perry. Familia actorului face pregătirile pentru înhumare
Autor: Dan Brumar
Data: 09 Martie 2019
Luke Perry va fi condus pe ultimul drum de apropiații săi, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles.

Actorul din Beverly Hills, 90210 va fi înmormântat printre staruri într-unul dintre locurile de veci legendare din California. Familia lui Luke Perry este în toiul pregătirilor și a cerut ca trupul neînsuflețit al actorului să fie depus la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles. Locul de veci în care sunt îngropate sute de staruri din lumea filmului și muzicii are, în Los Angeles, două filiale. 

Forest Lawn Memorial Park din Hollywood Hills este situat în cartierul de lux al orașului. Aici sunt îngropați, printre alții, actrița Judith Eva Barsi, actorul David Carradine, actrița Bette Davis și actorul Stan Laurel (Stan).

Forest Lawn Memorial Park din Glendale este primul cimitir din lanțul de șase care formează ansamblul Forest Lawn și este înființat în 1906. Aici sunt înmormântați creatorul de desene animate Joe Barbera, cântăreața de jazz Maria Cole (soția lui Nat King Cole), Michael Jackson și tatăl lui, Joseph Jackson. Pe fondul scandalului de pedofilie, mai multe persoane care se consideră victime ale lui Michael Jackson au cerut exhumarea megastarului.

„Familia lui Luke Perry a făcut demersuri pentru ca el să fie înmormântat printre celebrități. Ei vor să-l onoreze ca pe o legendă și speră să aibă parte de o ceremonie care să reflecte asta”, a declarat un apropiat al familiei pentru publicația Radar Online.

Actuala logodnică a lui Luke Perry, Wendy Madison Bauer, dar și fosta soție a acestuia, Minnie Sharp, speră ca la înmormântare să vină toți prietenii săi actori, alături de care a jucat sau cu care a colaborat de-a lungul anilor.

Citește și: Mesaje emoționante ale vedetelor după moartea lui Luke Perry

Totodată, familia actorului plănuiește să-i lase și pe fanii săi să-și ia rămas bun de la Luke Perry înainte ca acesta să fie înmormântat.

Deocamdată, familia actorului nu a stabilit ziua în care Luke Perry va fi înmormântat. Actorul din Beverly Hills, 90210 a murit la 4 martie 2019, din cauza complicațiilor survenite în urma unui atac vascular cerebral (AVC). El fusese transportat la spital după ce făcuse AVC, însă nu a mai putut fi salvat. Luke Perry avea 52 de ani.

FULLSCREEN
Unde va fi înmormântat Luke Perry. Familia actorului face pregătirile pentru înhumare
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO