UNTOLD 2019. Tujamo a făcut show într-un club din Cluj-Napoca

UNTOLD 2019. Tujamo a făcut show într-un club din Cluj-Napoca
Tujamo, mixând în clubul clujean. FOTO: UNTOLD
Citeste mai mult despre: Tujamo, UNTOLD, UNTOLD 2019, video,
Data: 01 August 2019
În această seară începe UNTOLD, cel mai așteptat festival de muzică din România. 

Așteptarea a luat sfârșit! A 5-a ediție a festivalul de muzică UNTOLD debutează în această seară, în orașul Cluj-Napoca. Participanții la festival vor avea parte de o lume fantastică și plină de spectacol, atunci când favoriții lor vor păși pe cele 10 scene. 

Printre artiștii care vor face un show total în fața miilor de fani, James Arthur a aterizat deja la Cluj. Celebrul cântăreț și compozitor englez a văzut scena principală, iar reacția sa a fost una pe cinste. "Ce scenă extravagantă!" a spus cântărețul pe Instagram. James Arthur va cânta în această seară, mai exact la ora 23:00, conform organizatorilor de la UNTOLD.

PROTVPLUS transmite LIVE de la UNTOLD cele mai tari concerte ale festivalului. Urmărește-ne pe PROTVPLUS.RO

Un alt artist care își va face apariția în această seară la UNTOLD, este DJ-ul german Tujamo (Matthias Richter). Acesta a aterizat ieri în Cluj, iar aseară a făcut un "warm-up party" ( o petrecere înainte de festival), într-un club din Cluj. DJ-ul a mixat timp de o oră alături de alți doi DJ, care vor face senzație pe scena UNTOLD. 


Tujamo (31 de ani) e unul din artiștii de casă ai festivalului UNTOLD. A fost la Cluj-Napoca încă de la prima ediție și va continua să vină și în următorii 10-20 de ani, dacă va fi invitat. Explicația este simplă: publicul român îi transmite o energie pozitivă, care îl ajută să evolueze la capacitate maximă, spunea artistul anul trecut într-un interviu exclusiv pentru PRO TV.

UNTOLD 2019 se va desfășura în perioada 1-4 august și vor cânta peste 200 de artiști

Foto: Facebook

Vezi și: Danny Avila, despre prima sa participare la festivalul de la Cluj-Napoca. Vezi interviul mai jos!


 

FULLSCREEN
UNTOLD 2019: Reacția lui James Arthur atunci când văzut scena principală. Tujamo a făcut show aseară într-un club din Cluj
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO