UNTOLD prin ochii echipei PRO TV: imagini de la cel mai mare festival din România 

UNTOLD prin ochii echipei PRO TV: imagini de la cel mai mare festival din România
Citeste mai mult despre: UNTOLD, pro tv la untold, UNTOLD 2018,
Data: 03 August 2018
UNTOLD se întâmplă chiar în acest moment. Cel mai mare festival din România și-a deschis porțile pentru zeci de mii de români dornici să vadă nume mari din muzică și să se distreze până în zori. Echipa PRO TV se află acolo și transmite cele mai noi și fresh informații în online. 

#PROTVlaUNTOLD

Citește și

Decorurile sunt de basm. Deși nu a venit Crăciunul, noi am împodobit ce pomi am găsit la UNTOLD 2018. Vă așteptăm aici lângă noi. Și nu, nu trebuie să ne colindați. De muzică se ocupă cei mai tari DJ ai planetei.


La UNTOLD poți să fii ce vrei tu să fii. De exemplu poți să fii Femeia Fantastică sau o balerină la început de drum. Care e talentul tău? Vino să ni-l arăți!
Și mai e ceva. Echipa Românii au talent îi așteaptă pe toți cei care cred în talentul lor să se înscrie în sezonul nouă al celui mai urmărit show de divertisment din România! Dacă ne excelezi la ceva anume, dar cunoști tineri talentați și îi recomanzi în spațiul special amenajat Românii au talent de la UNTOLD 2018 devii automat “Vânător de talent”, distincție care îți poate aduce un premiu de 3.000 de euro. Ce mai aștepți?
 


Foișorul Magic al PRO TV, locul unde poți să fii cine vrei tu. Echipa PRO TV vă așteaptă acolo unde magia se întâmplă.


Frumos s-au mai gătit colegele de la Știrile PRO TV! Adevărul e că ne-ar plăcea să le vedem gătite așa în fiecare zi. Norocul nostru este că putem păstra aceste amintiri pentru totdeauna. Vino și tu să te fotografiezi cu vedetele noastre!

Urmărește-ne și pe contul nostru de INSTAGRAM
 

 

Energy ???? #protv #untold

A post shared by PRO TV (@protv_romania) on


Echipa de Digital a PRO TV este la UNTOLD 2018 ca să vă țină la curent cu tot ce mișcă, dansează și cântă la festival. 


N-are nimeni un Sad Emoticon la el? La UNTOLD 2018 nici n-ai nevoie de așa ceva. La câtă bună dispoziție e în jur, la ce ți-ar trebui unul? Dacă nu ai ajuns la Cluj-Napoca pentru festivalul momentului, atunci e musai să intri pe protvplus.ro ca să vezi care e atmosfera. 

 

Exprimă-te liber la UNTOLD 2018! Caută colțul nostru vesel și arată-ne ce poți! Urmărește și contul nostru de Instagram, căci s-ar putea să te vezi și acolo!

Dacă găsți zone cu iarbă călcată în picioare, pătulită cum se zice în Republica Moldova, să știți că e de la repetițiile pe care le-a făcut Andreea Esca pentru dansul ăsta. :) Hai să-ntindem hora mare!


Liviu Stanciu și Cătălina Oprea, doi dintre oamenii de la PRO TV Digital care au fost „consemnați” la muncă pe perioada Festivalului UNTOLD 2018. Ei vă vor ține la curent cu tot ce se întâmplă la Cluj-Napoca, așa că nu ratați pagina noastră de Facebook!Valentin Luca - finalist sezonul 1 Românii au talent și dublu campion mondial la flair bartending

La Foișorul PRO TV te așteptăm la o sesiune de poze!


FULLSCREENVIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies