Unul dintre cei mai brutali criminali din istorie a trait acum 8000 de ani in Europa!

Unul dintre cei mai brutali criminali din istorie a trait acum 8000 de ani in Europa!
Data publicarii: 02 Martie 2018
Data actualizare: 02 Martie 2018
Descoperirea infricosatoare facuta de oamenii de stiinta.

O echipa de savanti incearca de ani de zile sa afle misterul unei crime ce dateaza de 8000 de ani, si care a avut loc in nordul Europei.

Acestia au gasit 10 cranii infipte pe niste tepuse, asezate in cerc, uitandu-se in interior, acolo unde era asezat corpul unui copil de doar 10 luni.

Analizele au aratat ca toate cele 10 persoane au fost rude intre ele, insa motivul crimei odioase nu s-a descoperit. Echipa de cercetatori spun insa ca au aflat cateva detalii despre ce s-a intamplat.

Victimele, atat barbati cat si femei, au fost torturate inainte de a fi omorate. Ba chiar timp de cateva saptamani la rand. Barbatii aveau craniul zdrobit in mai multe locuri, la fel si femeile, insa in mai putina masura.

Cel mai mare dintre ei era un barbat in jur de 20 de ani, o varsta considerata maturitate acum 8 milenii.

Motivul crimei ramane un mister, spun specialistii, avand in vedere ca acum 8000 de ani oamenii abia venisera in Europa si abia incepeau sa se formeze asezari permanente, iar concurenta pentru hrana si resurse era inexistenta deoarece erau foarte putini oameni.

"Cert este ca acum 8 milenii in aceasta zona a circulat un criminal extrem de periculos, ce s-a jucat cu o familie intreaga  timp de saptamani inainte sa o uciga", a spus unul dintre experti pentru El Mundo.


Sursa: El Mundo
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies