”Urzeala tronurilor”, în viziunea lui Morgan Freeman. Cel mai amuzant rezumat al serialului

Urzeala tronurilor , în viziunea lui Morgan Freeman. Cel mai amuzant rezumat al serialului
Citeste mai mult despre: Urzeala tronurilor, Morgan Freeman,
Data publicarii: 24 Mai 2019
Data actualizare: 24 Mai 2019
Episodul final din ”Urzeala tronurilor”, de fapt, întregul sezon 8, a primit reacții contradictorii din partea fanilor din toată lumea. 

După ultimul capitol al producției, difuzat duminică seară, un actor care-l imită pe Morgan Freeman a trecut în revistă cele mai bune momente, de la executarea lui Ned Stark până la Nunta Roșie sau ascensiunea unui nou conducător în Westeros.

Citește și: Cum a ajuns Nathalie Emmanuel să joace rolul Missandei în Urzeala tronurilor. „Am avut de ales”

”Ei bine, asta a fost ceva, nu-i așa?”, se aude vocea lui Morgan Freeman pe fundal. Apoi, acesta începe să spună cât de mult îi va fi dor de ”prietenii lui”, pe măsură ce reflectează la călătoria prin care ne-a purtat, timp de 8 sezoane, ”Urzeala tronurilor”.

”Uite cât de tineri eram. Tineri și în viață... și atât de inocenți...”, spune el. Despre episodul 8, acesta consemnează că a început ”ca un episod din Jerry Springer”, referindu-se la faptul că Jon Snow (Kit Harington) își descoperă adevărata identitate. 

Acesta se gândește cum celelalte personaje a trebuit ”să înceapă să trăiască sau să înceapă să moară” și subliniază abilitățile sportive ale Aryei Stark (Maisie Williams), când aceasta reușește să sară 450 de metri pentru a-l omorî pe Night King. De asemenea, remarcă felul în care Dany (Emilia Clarke) a trecut de la personajul pozitiv la nebuna de serviciu. 

Cât despre faptul că Bran a fost încoronat rege peste cele șase regale, vocea lui Morgan Freeman stabilește: ”Nu-i de mirare că era tot timpul atât de îngâmfat”. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!