Urzeala tronurilor, sezonul 8. Reacția neașteptată a fanilor la cea mai romantică scenă

Urzeala tronurilor, sezonul 8. Reacția neașteptată a fanilor la cea mai romantică scenă
Citeste mai mult despre: Urzeala tronurilor, sezonul 8,
Data: 15 Aprilie 2019
În primul episod din sezonul 8 al serialului ”Game of Thrones” / Urzeala tronurilor, Jon Snow și Daenerys Targaryen se sărută pasional într-o scenă de vis.

Cu toate acestea, fanii ”Urzeala tronurilor” nu au savurat scena, din mai multe motive. 

Sezonul 8 și ultimul al serialului ”Game of Thrones” s-a întors la HBO, cu dragoni, îndrăgitele personaje și revederi surpriză, însă telespectatorii nu au apreciat idila dintre Daenerys Targaryen și Jon Snow (aka Aegon Targaryen). 

Motivul: cele două personaje principale sunt, în secret, înrudite. 

În primul episod al sezonului 8, Daenerys și Jon se întorc la Winterfell, unde surorile lui Jon, Arya și Sansa, nu sunt încântate se afle că acesta a îngenuncheat în fața Mamei dragonilor și nu mai este Regele Nordului. 

După ce află că dragonii ei mănâncă mai puțin decât de obicei, Daenerys îl ia pe Jon să vadă ce se întâmplă cu aceștia. Cei doi zboară pe dragoni, ajungând lângă o cascadă mirifică.

”Am putea sta aici mii de ani. Nu ne-ar găsi nimeni”, îi spune  Daenerys lui Jon. ”Am fi destul de bătrâni. E cam frig aici pentru o fată din sud”, îi răspunde Jon. ”Atunci ține-i de cald reginei tale”, îi spune Daenerys, apoi cei doi se sărută, cu dragonii și cascada pe fundal.

Deși ar părea visul oricărui fan, idila dintre cei doi nu a fost privită cu ochi buni de telespectatori. 

”Cum să-ți dresezi dragonul 3 are o scenă de dragoste mai romantică decât Urzeala tronurilor”, a scris un fan. 

Așa cum fanii au aflat la sfârșitul sezonului 7 - iar Jon va afla și el în curând - numele lui real este Aegon Targaryen și este fiul Lyannei Stark și al lui Rhaegar Targaryen, care este fratele mai mare al lui Daenerys. Ceea ce înseamnă că Jon este nepotul lui Danerys. 

Comentariile fanilor au curs pe rețelele de socializare. ”Mătușică Danny și nepotul ei, Jon, sărutându-se”, ”Deci când o să le spună cineva lui Jon și Daenerys că sunt nepot și mătușă?”, ”Dragonii se uită la pupicul dintre mătușică și nepot”, au fost câteva dintre remarci.

Până și actorii Kit Harington (Jon Snow) și Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) au mărturisit că s-au simțit ciudat să joace în scena de sex din sezonul șapte, având în vedere relația de rudenie dintre personajele interpretate de ei.

Foto: Facebook

Vezi și: Este incredibil, dar nu imposibil!

FULLSCREEN
Urzeala tronurilor, sezonul 8. Reacția neașteptată a fanilor la cea mai romantică scenă
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO