Usain Bolt, primele fotografii cu fiica sa în vârstă de două luni. Micuța e adorabilă

Usain Bolt, primele fotografii cu fiica sa în vârstă de două luni. Micuța e adorabilă
Usain Bolt și Kasi Bennett sunt de 5 ani împreună. FOTO: Getty Images/Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Iulie 2020
Data actualizare: 15 Iulie 2020
Cel mai rapid om al planetei este și cel mai fericit în acest moment. Usain Bolt a devenit tată la jumătatea lunii mai, însă abia acum postat primele fotografii cu micuța.

Fetița lui Usain Bolt s-a născut la 14 mai 2020 și a fost botezată Olympia Lightning (Fulger). Cu așa un nume, primul copil al celui mai rapid om de pe Pământ va avea o mare provocare în viață. Atletul a distribuit pe conturile sale de socializare primele poze cu micuța, dar și cu mama ei, care tocmai și-a serbat ziua de naștere.

Vreau să-i urez iubitei mele, Kasi Bennett, un La mulți ani și să știi că sunt fericit că pot să petrec această zi specială cu tine. Nu vreau decât să fii fericită și voi continua să fac tot ce pot pentru a-ți păstra zâmbetul pe față. Acum am început un nou capitol, împreună cu fiica noastră, Olympia Lightning Bolt. Aștept cu nerăbdare să văd ce ne va aduce viitorul”, a scris Bolt în social media.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on


Usain Bolt și Kasi Bennett sunt amândoi jamaicani și au o relație serioasă de 5 ani. În vârstă de 31 de ani, Kasi e absolventă de Drept și are o diplomă de master în Managementul afacerilor. A fondat o organizație non-profit, Project Kase, pentru a ajuta copiii sărmani din Jamaica.

Usain Bolt (33 de ani) este multiplu campion modial și olimpic la atletism și deținătorul mai multor recorduri mondiale și olimpice. Are în palmares 23 de medalii de aur, 5 de argint și una de bronz.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almășan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”

  • Usain Bolt. FOTO: Getty ImagesVIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies