Va fi sau nu va fi eliberat Mubarak? Afla ce troc le-a propus autoritatilor egiptene!

Va fi sau nu va fi eliberat Mubarak? Afla ce troc le-a propus autoritatilor egiptene!
Data: 18 Mai 2011
Ex-presedintele egiptean Hosni Mubarak, aflat in arest preventiv din 13 aprilie, fiind acuzat de imbogatire ilicita, renunta la toate bunurile lui in speranta ca fi pus in libertate, informeaza cotidianul de stat Al Ahram.  

Editia digitala a ziarului a dezvaluit, fara sa indice sursele, ca ex-presedintele Hosni Mubarak a semnat un document prin care se angajeaza sa cedeze bunurile si proprietatile lui din Egipt in favoarea trezoreriei publice.

Citește și

Cu aceasta renuntare, Mubarak, arestat provizoriu intr-un spital din Sharm el Sheikh dupa ce in urma cu aproximativ o luna a suferit un atac de cord, incearca sa isi obtina eliberarea.

Aceasta informatie coincide cu punerea in libertate pe cautiune a sotiei ex-presedintelui egiptean, Suzanne Zabet, dupa ce aceasta a cedat trezoreriei publice mare parte din bunurile ei.

Departamentul din Ministerul de justitie egiptean care se ocupa cu imbogatirile ilicite a ordonat eliberarea ei dupa ce Suzanne a donat 20 de milioane de lire egiptene (cam 3.350.000 de dolari) si o vila situata in cartierul exclusivist Heliopolis din Cairo.

Tu crezi ca va fi eliberat ex-presedintele Egiptului in urma cedatii averii lui fabuloase?
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies