Va fi tătic Silviu Țolu de la “Ferma”? Reacția lui Lili Sandu după ce s-a spus că e gravidă

Va fi tătic Silviu Țolu de la  Ferma ? Reacția lui Lili Sandu după ce s-a spus că e gravidă
Autor: Iulian Ioncea
Data: 12 Noiembrie 2019
Anul acesta, datorită emisiunii “Ferma. Un nou început”, în centrul atenției au apărut personaje noi, care nu erau foarte cunoscute publicului larg.

Unul dintre cei care au reușit să se facă remarcați a fost Silviu Țolu, iubitul lui Lili Sandu, bărbat recunoscut datorită aparițiilor pe podium, ca model. În cadrul emisiunii “Ferma”, Silviu a devenit foarte bun prieten cu Moroșanu, iar după terminarea show-ului a decis să părăsească România.

Silviu Țolu s-a mutat în Italia, acolo unde studiază moda, fiind student la Universitatea din Bologna. Iubita lui, Lili Sandu, a dezvăluit că și-a susținut partenerul să-și urmeze visul și, mai mult decât atât, îl va vizita pe acesta în fiecare weekend.

Weekendul trecut, Lili Sandu a fost în Bologna și a postat pe Instagram mai multe fotografii realizate de Silviu, iar fanii s-au grăbit să afirme că vedeta este gravidă.

“Felicitări pentru sarcină! O mămica binecuvântată”, “Felicitări, o mămică frumoasă” și “Se vede o burtică!? Felicitări” sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii i le-au lăsat la una dintre fotografii, însă Lili Sandu s-a grăbit să infirme cele spuse de fani.“Mulțumesc și Doamne ajută, dar păstrez pentru când o fi. Încă nu sunt însărcinată, e doar fotograful "bun" și la fel și pastele italiene”
, a fost reacția lui Lili Sandu.

Vezi și: Silviu Țolu și Lili Sandu s-au logodit. Fotomodelul a anunțat când va avea loc nunta

FULLSCREEN
Va fi tătic Silviu Țolu de la “Ferma”? Reacția lui Lili Sandu după ce s-a spus că e gravidă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies