Vacanță și multe lecturi, pe lista lui Cristian Onețiu, înainte de a intra în „Imperiul Leilor”

Vacanță și multe lecturi, pe lista lui Cristian Onețiu, înainte de a intra în Imperiul Leilor
Citeste mai mult despre: cristian onetiu, Imperiul Leilor,
Data publicarii: 10 Decembrie 2019
Data actualizare: 10 Decembrie 2019
Cristian Onețiu, unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori și business mentori români, se pregătește să fie unul dintre investitorii emisiunii „Imperiul Leilor”, în curând la PRO TV. 

Până își va extinde rolul de investitor, dar și pe cel de business mentor de la cursurile sale în cea mai recentă emisiune de la ProTV, Cristian așteaptă cu nerăbdare perioada sărbătorilor de iarnă pentru a se bucura de o vacanță împreună cu familia și de mai mult timp liber pentru pasiunile sale, inclusiv pentru cele legate de sport. 

Citește și: Cristian Onețiu, antreprenor cu afaceri de peste 100 de milioane de euro, se alătură emisiunii Imperiul Leilor

„Abia aștept să petrecem mai mult timp împreună și să ne bucurăm cu toții de această perioadă. Plănuim și o vacanță și, desi mi-ar fi plăcut să practic și sporturile de iarnă, cred că va fi totuși una într-o țară mai caldă. Fiica mea, Emma, este reprezentatul familiei la schi și ea va merge cu siguranță, pe lângă vacanța cu noi, și într-o tabără de profil. Din păcate, nici eu nici soția mea nu schiem. Deși am încercat, pe mine mă împiedică o problemă medicală cu ligamentele încrucișate, după o lovitură pe care am primit-o în adolescență, când practicam intens baschetul”. 

Chiar și fără sporturile de iarnă, Cristian spune că joacă în continuare baschet și, când îi permite timpul, mai merge și la tenis sau la golf. Însă cele mai mari și constante pasiuni rămân cititul, scrisul și muzica, activități care vor predomina în timpul liber de sărbători. „Îmi place foarte mult să citesc și să scriu. Deși încerc să am un program constant în care să mă ocup de aceste activități, în vacanță mă bucur cel mai mult de ele. Jumătate dintre lecturile mele sunt despre business, iar jumătate din zona filosofiei, mai ales că al doilea domeniu mă ajută să înțeleg mai multe perspective asupra dinamicii sociale și a individului. Este fascinant să vezi prin ochii unui filosof bun lumea pe care o vede el”, spune Cristian care, în curând, va putea fi văzut în „Imperiul Leilor”, la PRO TV.

Cristian Onețiu este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori români, cu o experiență de peste 15 de ani și care, în prezent, conduce două companii inovatoare pe piața românească: Life Care Corp și BioLogistic. Aflat și în top 500 Forbes, el a fost și este business mentor pentru peste 100 de business-uri românești și dezvoltă cele mai eficiente programe de educație pentru antreprenorii români. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies