Vadim: "I-am dat acces nelimitat lui Dan Bursuc la poeziile mele"

Vadim: I-am dat acces nelimitat lui Dan Bursuc la poeziile mele
Citeste mai mult despre: Happy Hour, Corneliu Vadim Tudor,
Data publicarii: 01 Iulie 2010
Data actualizare: 01 Iulie 2010
In toata presa a aparut stirea ca tribunul Corneliu Vadim Tudor se apuca de compus versuri fara numar, fara numar pentru artistii interpreti de manele.

Presedintele PRM a intrat prin telefon la Happy Hour si a lamurit situatia: le-a permis lui Dan Bursuc si lui Lele sa compuna piese pe versurile sale, dar cu o conditie: “Mi-am dat acest acord spunandu-i sa nu spuna acestor compozitii manele, pentru ca mie personal nu imi plac manelele, sa-i zica eventual cantec de petrecere”.

Cat despre piesa “Tigancusa”, Corneliu Vadim Tudor spune ca suna “Frumos, este surprinzator de placuta vocea cristalina a acestui copil de 11 ani, Lele , nu stiu de unde i-au ales ei numele si eu ii prevad un viitor”.
Dan Burscu si Lele au permisiunea de a face si alte piese pe versurile lui Vadim : Le-am dat un acord nelimitat, cu o singura rugaminte, sa aiba linie melodica, un cantec fara melodie e o lalaiala, nu o leleiala, sa nu se grabeasca si sa faca piese care sa ramana pentru cateva generatii”.VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies