Valentina Pelinel și Cristi Borcea, imagini spectaculoase din vacanță: "Vară, mare, iubire"

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, imagini spectaculoase din vacanță: Vară, mare, iubire
Citeste mai mult despre: Cristi Borcea, fotografii, Valentina Pelinel,
Data publicarii: 28 Iunie 2021
Data actualizare: 28 Iunie 2021
Cristi Borcea și frumoasa lui soție, Valentina Pelinel, se bucură de o vacanță la Bodrum, în Turcia, într-o formulă aproape completă.
Mai precis, pe lângă gemenele de 2 ani și 4 luni și pe lângă Milan, băiatul în vârstă de 5 ani - copiii pe care îi are cu Valentina Pelinel, Borcea îi are alături, în Turcia, și pe copiii din căsnicia cu Alina Vidican: fetița lor, Gloria, care urmează să împlinească 6 ani pe 24 iulie, și Alex, băiatul cel mare, în vârstă de 9 ani. Mai mult, Melissa, fata de 18 ani, din căsătoria cu Mihaela Borcea, este și ea alături de tatăl ei. Foarte fericită pare și Valentina, care a postat o mulțime de fotografii pe contul ei de Instagram. 


De curând, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost fotografiați și la majoratul gemenilor lui Cristi Borcea. De fapt, de când Borcea a ieșit din închisoare, fac totul împreună. Potrivit cancan.ro, ziua gemenilor Angelo și Melissa a fost organizată în stil foarte luxos, cu băuturi fine, mâncăruri delicioase și mult dans. Printre artiștii inivitați să întrețină atmosfera s-au numărat Tzancă Uraganu și Vali Vijelie. 


Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe  voyo.ro

VEDEȚI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE:

FOTO: VALENTINA PELINEL INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies